Dekoracije za čarobno jesensko vjenčanje

Ako još uvijek nisi znala, rujan i listopad sve su učestaliji mjeseci za izgovaranje sudbonosnog „DA“ između dvoje zaljubljenih. Pitamo se pitamo, a pitamo i tebe: Tko bi samo odolio ugodnom vremenu koje tada prevladava, jesenskim bojama, svježem voću, bundevama, kestenju te zlatnom lišću koje se tako dobro slaže s jesenskom dekoracijom? Ma, složit ćeš se s nama da su jesenska vjenčanja jednako privlačna kao i ljetna, ako ne i privlačnija .

Znamo da ove retke čitaju ljubiteljice jeseni te da se među njima nalaze i one koje su baš ovo razdoblje odabrale za zavjetovanje na vječnu ljubav. Kako smo već zakoračili u pravo jesensko razdoblje, pravo je vrijeme da se naoružaš idejama za dekoraciju koje možeš vrlo lako uvrstiti u svoje jesensko vjenčanje.

Ideje za dekoraciju

Primjerice, vjenčane stolove ukrasi romantičnim svijećama uz koje kombiniraj žireve, lišće, kestenje ili čak ukrasne bundeve. Također, bundeve možeš vrlo jednostavno izdubiti pa ti iste mogu poslužiti kao svijećnjaci ili čak kao oznake za imena gostiju na stolovima. Za označavanje stolova možeš koristiti i veće lišće, klipove kukuruza ili jabuke.

Ukusno jesensko voće posluži u staklenkama jer će ono izgledati genijalno kao dekoracija na stolovima, a s druge strane gosti će se njime okrijepiti nakon živahnog plesa.

Vjenčani pak luk u jesenskim tonovima koristi kao pozadinu za fotografiranje ili pak mjesto ispod kojeg ćete ti i dragi izgovoriti sudbonosno „DA“.

Zahvalnice u obliku slatkih malih pita od jabuka ili krušaka, koje će tvoje uzvanike dočekati na stolovima, savršeno će se slagati s cvijećem, salvetama ili priborom za jelo u jesenskim nijansama.

Također, poigraj se i raznim plodovima i upotrijebiti ih za kreiranje zahvalnica. Sigurne smo da će razveseliti uzvanike samo tako.

Ma, dosta smo brbljale, evo nekoliko fotografija za inspiraciju!

Inspiracija za tvoje jesensko vjenčanje

jesensko-vjencanje
Izvor: somethingturquoise.com
dekoracija-za-jesensko-vjencanje
Izvor: stylemepretty.com
Izvor: theknot.com
dekoracija-za-jesensko-vjencanje
Izvor: sterlinghd.com
jesenska-dekoracija
Izvor: brides.com
jesenska-dekoracija
Izvor: elledecor.com
jesensko-vjencanje
Izvor: brides.com
vjencic-za-kosu
Izvor: hicvintagebrides.com
dekoracija
Izvor: elledecor.com
dekoracija-za-jesensko-vjecanje
Izvor: elledecor.com
Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se