Kako organizirati najbolju momačku zabavu na svijetu?

kako-organizirati-najbolju-momacku-na-svijetu

Tvoj najbolji prijatelj odlučio je odabrati upravo tebe za svog vjenčanog kuma.

Kao što to obično biva, na tebi je red da organiziraš momačku zabavu. Kao pravi prijatelj, želiš organizirati nezaboravnu noć koje ćete se i ti i mladoženja, ali i svi ostali uzvanici s radošću sjećati. I već imaš neku viziju u glavi kako bi to trebalo izgledati: personalizirane majice za sve prisutne, prigodan poklon za mladoženju, puno puno zabave… No, otkud zapravo krenuti? Koju lokaciju i koje aktivnosti odabrati?

Nastavi čitati jer donosimo ti, ni više ni manje, savjete kako organizirati najbolju momačku zabavu na svijetu!

Spreman?

Putovanje za momačku zabavu

Što kažeš da momačka večer bude ostvarenje dugogodišnjeg sna mladoženje? Spominje li često neki grad koji bi silno želio posjetiti?

To ne mora nužno biti neki vrlo udaljeni grad. Iznenadi svog prijatelja i organiziraj momačku zabavu u tom gradu za cijeli vikend. Imat ćete više vremena za druženje i proslavu za pamćenje.  Jer na putu je sve zabavnije nego doma.

Putovanje može uključivati i neki koncert, utakmicu ili neki sličan događaj zbog kojeg bi mladoženja bio izrazito sretan.

putovanje-momacka-zabava
Photo by Aviv Perets from Pexels

Karting, paintball ili rafting za momačku zabavu

Kako možda svi uzvanici neće imati prilike biti cijeli vikend slobodni, sigurno će moći odvojiti barem jedan cijeli dan za momačku zabavu.

Načuo si kako mladoženja već dugo sanja otići na karting, paintball ili rafting? To ne znači da morate otići na drugi kraj svijeta. Ako vam je nešto od toga u blizini, bilo bi šteta da ne iskoristiš priliku za ovakvo druženje.

Momačke zabave su odlična prilika za napraviti neku fora zajedničku aktivnost, a tko zna, možda to preraste i u godišnju tradiciju.

Nakon aktivnosti možete nastaviti druženje uz hranu i piće ili otići u grad u noćni izlazak.

paintball-momacka-zabava
Izvor fotografije: Freepik.com

Zabavne igre i natjecanja na momačkoj zabavi

Kako bi osigurao zabavnu i nezaboravnu večer, pripremi razne igre ili natjecanja. Klasične igre poput „Istina ili izazov“ ili „Drinkopoly“ uvijek su dobrodošle. Možeš potaknuti uzvanike da pričaju viceve ili se prisjećati vaših ludosti iz mladosti.

Organiziraj natjecanje u kartama ili popularnim igricama na mobitelu, a možeš i natjecanje u nogometu ili nekom drugom sportu. Sve ovisi o tome gdje se momačka zabava održava. Važno je i da svi u tome uživate.

U posljednje vrijeme popularna je i prisega mladoženje da neće zaboraviti svoje prijatelje te da će se s njima sastajati barem jednom mjesečno.

To će vam omogućiti da ga zezate ako neće ispuniti svoje obećanje.

Ako su ipak financije te koje odlučuju kakva će zabava biti, škicni članak Ideje za momačku za svačiji budžet. Važno je da se dobro zabavite i da učinite nešto zbog čega ćete pamtiti tu noć.

Izvor naslovne fotografije: Canva

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se