Kako odabrati svečanu haljinu koja ti neće u ormaru samo skupljati prašinu?

Svečane haljine koje ćeš moći nositi više puta.

Nova kolekcija svečanih haljina Kookabee ateljea ističe se svojom višenamjenskom prirodom. Svečana odjeća koja će biti savršena za tvoju posebnu prigodu, a koja će se moći rastaviti i kombiniranjem jednostavno transformirati u sasvim nove i nosive outfite.

Jer zašto bi se svečana haljina nosila samo jednom?

Potraga za savršenom svečanom haljinom

Ovih dana tragaš za svečanom haljinom? To nas ne čudi – bliži se ljepše vrijeme pa tako i vrijeme proslava.

Mladenkama je vjenčanje jedinstvena prilika da nose vjenčanicu, za mnoge najsvečaniju i najvažniju haljinu koju će ikada nositi.

Vjenčanje je događaj vrijedan dotjerivanja i za sve pozvane, posebice ako smo s mladenkom ili mladoženjom bliski. Rado ćemo njihov poseban dan obilježiti odabirom sasvim posebne odjeće.

Takve su prilike rijetke pa im se zato toliko i veselimo.

Mjesecima prije surfamo u potrazi za inspiracijom, skupljamo slike, biramo krojeve, boje, detalje. Obilazimo trgovine i salone u potrazi za najljepšom haljinom koja odgovara našem stilu i građi našeg tijela ili tražimo onog tko će nam je znati sašiti po mjeri, baš onako kako smo ju zamislile.

To je prilična investicija, ne samo novca, već i vremena.

Kako odabrati svečanu haljinu koju ćeš moći nositi i nakon proslave?

Svečana haljina za svaku prigodu.
Izvor: kookabee.com

Taj dugo iščekivani događaj dođe pa brzo prođe, a naša skupocjena svečana haljina ostane zgurana u kut ormara. Čeka iduću priliku da ju odjenemo, koju najčešće nikad ni ne dočeka.

No tko kaže da to mora biti tako?

Pažljivim i promišljenim izborom odjeće, uštedjet ćeš i novac i vrijeme! Biraj višenamjenske komade koji su iskoristivi na razne načine i u različitim prigodama.

Dvodijelna je kombinacija idealno rješenje: komplet sastavljen od suknje i topa koji zajedno tvore predivnu svečanu haljinu, no nosivi su i odvojeno, za svečane i manje svečane događaje. Praktičan su izbor i dodaci poput rukava ili suknje na skidanje – jednostavan su trik za brzu promjenu stajlinga.

Idejom da svečana moda ne mora biti jednokratna vodila se dizajnerica ateljea Kookabee iz Varaždina, Melita Kukec, kad je kreirala novu svečano/vjenčanu kolekciju.

Otkrij Kookabee kolekciju svečanih haljina

Višenamjenska svečana haljina.
Izvor: kookabee.com

Sve su Kookabee svečane kombinacije osmišljene kao setovi sastavljeni od zasebnih gornjih i donjih dijelova, koji se na razne načine mogu kombinirati i uz poneki dodatak svaki put izgledati novo, drugačije i zanimljivo.

Model u ovoj kampanji je zanosna Dorotea Vrbanec. Fotografije su snimljene u novootvorenom foto-studiju The Studio u Ivancu, aparatom iskusnog fotografa Maria Mavričeka s kojim atelje Kookabee već godinama ostvaruje uspješne suradnje.

Vrijedna članica Kookabee tima je i Melitina asistentica Mia, a Frizerski salon Kult iz Varaždina zaslužan je za svečanu frizuru.

Ovom pažljivo osmišljenom kolekcijom Kookabee atelje poručuje:

“Budi posebna! Pusti stereotipe i poigraj se kombinacijama. Želimo da svaki put udahneš novi život čak i našim ultra svečanim komadima!”

Inspiriraj se i ti novom vjenčano/svečanom kolekcijom Kookabee ateljea – i pronađi svoju savršenu svečanu haljinu.

Izvor naslovne fotografije: kookabee.com

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se