Donosimo ti nekoliko ideja što odjenuti za vjenčanje u proljeće

vjencanja-proljece-2023

Vjenčanje u proljeće čini nezaboravne uspomene. Razlog tome mogla bi biti činjenica što je proljeće čarobno doba godine.

Ono što je ključno kod odabira odjevnog predmeta za ovo doba godine jesu – pastelne boje. Ako ste pozvani na vjenčanje u proljeće, evo nekoliko ideja za romantično i elegantno odijevanje u  skladu s proljetnim vremenskim uvjetima.

Svilene haljine sa cvjetnim printom

Svilene haljine sa cvjetnim printom neodoljive su, šarmantne i ugodne oku zbog čega su idealne za vjenčanje u proljeće. Ova vrsta haljine nije samo lijepa, već i vrlo udobna i ugodna za nošenje, što ju čini idealnom za prigodu vjenčanja. Svila kao materijal je mekana i glatka pa ćete iz tog razloga izgledati svježe.

svilene-haljine-vjenčanje
Izvor fotografija: thereformation.com
svilene-haljine-vjenčanje

Maxi haljine pastelnih boja proljeća

Za ove haljine možemo sa sigurnošću reći da su sinonim za romantiku. Njima želimo istaknuti svoju nježnost i mekoću – sve one elemente koje donosi proljeće.

One su elegantne i ženstvene, baš poput tebe.

maxi-haljine-vjenčanje
Izvor fotografija: quizclothing.co.uk
maxi-haljine-vjenčanje

Kombinacija haljine i blejzera

Kombinacija haljine i blejzera idealan je odabir za vjenčanje u proljeće. Haljinu ćeš odjenuti kako bi pokazala svoju ženstvenost, a kada padne noć blejzer će biti idealna opcija koja će te ugrijati.

Ovisno o figuri tvojeg tijela, možeš birati između dugog i kratkog blejzera.

blejzer-haljina-vjenčanje
Izvor fotografija: lichi.com
blejzer-haljina-vjenčanje

Kombinezoni za vjenčanja u proljeće

Kombinezoni su izvrsna alternativa za haljine koje se često nose za posebne prilike. Oni su fleksibilni i omogućuju ti da se osjećaš ugodno.

Idealni su za djevojke koje žele izgledati „šik“, a istovremeno zadržati dozu kreativnosti u svom stilu.

kombinezon-za-vjenčanje
Izvor fotografija: asos.com
kombinezon-za-vjenčanje

Proljeće je vrijeme kada cvjetaju boje i stilovi, stoga za svadbu uzmi inspiraciju iz prirode i odjeni nešto što će istaknuti tvoju kreativnost. Ključno je birati svijetle i svježe boje, uzeti u obzir vremenske uvjete i birati odjeću koja se lako kombinira s modnim dodacima.

U svakom slučaju, nemoj se bojati pokazati svoju osobnost kroz odijevanje, probij svoje granice i stvori nezaboravan izgled za odlazak na vjenčanje u proljeće.

Izvor naslovne fotografije: Freepik.com