Stvari na kojima možeš uštedjeti uz kvalitetnog organizatora vjenčanja

organizator-vjencanja

Na prvi pogled ti se može činiti kako je angažiranje organizatora vjenčanja luksuz i kako si to nikako ne možeš priuštiti. No, istina je zapravo drugačija.

Zahvaljujući kvalitetnom organizatoru vjenčanja, možeš značajno uštedjeti. A evo i kako.

Popusti od dobavljača

Dobavljači i organizatori vjenčanja usko surađuju pa postoji mogućnost da će ti dobavljači zbog poznanstva s organizatorom dati popust. To se vrlo često događa.

Uspješnije pregovaranje

Također, organizator vjenčanja dobro je upoznat s tržištem pa će učinkovitije pregovarati s dobavljačima oko cijena. Primjerice, jednom je paru dobavljač pokušao nametnuti gomilu naknada. Da nije bilo organizatora, mladenci bi sve te naknade, nažalost, platili.

Praćenje proračuna

Iako ste ti i tvoj dragi odredili proračun za vjenčanje i čvrsto odlučili da ćete ga se držati, taj se iznos lako može popeti. Organizator vjenčanja pomaže ti da se držiš svog proračuna, daje ti savjete gdje možeš uštedjeti, a gdje si možeš dati oduška.

budzet-vjencanje

Najvrjednija ušteda – ušteda vremena!

Onaj tko se nije okušao u organizaciji vjenčanja, ne zna koliko ono može biti zahtjevno i iscrpno. Uz posao i osobne obaveze, tu je još i organizacija vjenčanja. I možda još sve to nekako uspiješ svladati, ali na dan vjenčanja, najljepši dan u tvom životu, umjesto da se osjećaš poput kraljice, ti jedva čekaš prođe kako bi se pošteno odmorila.

Ne, ne treba biti tako! Organizator vjenčanja štedi tvoje vrijeme, a to je zaista najvrjednija ušteda. Organizator vjenčanja je tu da preuzme tvoje brige i izazove, a na tebi je da odmaraš i uživaš u plodovima njegova rada.

Još jedna vrijedna stavka

Ova stavka ti neće donijeti uštedu, ali ti može donijeti mnogo više – dobavljače iz snova! Da, da, organizator vjenčanja surađuje s mnogim dobavljačima, onima za koje možda nikad nisi ni čula. Budući da ima iskustva s njima, zna kako rade i što sve umiju. Jer uzalud ti ušteda, ako nemaš kvalitetnog dobavljača, zar ne?

Share on facebook
Share on whatsapp
Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se