Trendovi vjenčanica za jesen 2022. godinu!

trendovi-vjencanica-2022

Uz bok modnih trendova, svoje su mjesto pronašli i trendovi vjenčanica za jesen 2022. godinu. Bit će tu svega, od raskošnih vjenčanica bez naramenica do mini vjenčanica.

Od trendova koji su aktualni već duže vrijeme do nekih potpuno novih trendova! Pa hajdemo vidjeti o kakvim je sve trendovima riječ. 😊

Vjenčana odijela i kompleti

Jedna si od mladenki koje svoj dan iz snova zamišljaju u elegantnom vjenčanom odijelu? Onda ne trebaš brinuti o tome hoćeš li pronaći idealno za sebe. Modni dizajneri veliku pažnju posvetit će upravo kreiranju čarobnih vjenčanih odijela. Osim vjenčanih odijela, pravi hit bit će vjenčani kompleti.

vjencani-komplet

Izvor fotografije: annacampbell.com.au

Visoki prorez

Vjenčanice s visokim prorezima već klasika, a krasi ih jednostavnost i elegancija. Nije ni čudo što će se i sljedeće godine naći na vješalicama mnogih modnih dizajnera.

Vjenčanice u bojama

Dizajneri poručuju: krši pravila! Tko kaže da vjenčanica mora biti bijela? Pusti mašti na volju i odaberi kreaciju po svom guštu. Čak i ako to znači vjenčanicu ružičaste boje.

vjencanica-boja

Izvor fotografije: ruffledblog.com

Vjenčanice sa četvrtastim izrezom i halter izrezom

Posebno mjesto zauzele su i vjenčanice sa četvrtastim izrezom. Koliko samo vjenčanica može biti posebna zahvaljujući jednom takvom detalju.

Tu su i vjenčanice s halter izrezom, a proslavila ih je Meghan Markle 2018. godine na svom vjenčanju.

vjencanica-cetvrtasti-izrez

Izvor fotografije: kleinfeldbridal.com

meghan-markle-vjencanica

Izvor fotografije: zene.ba

Sprijeda kraće, a straga dulje vjenčanice

Ne možeš se odlučiti između kratke i duge vjenčanice? Onda je ova vjenčanica pravi izbor za tebe!

mladenka-vjencanica

Izvor fotografije: weddingforward.com

Voluminozni volani

Od voluminoznih suknji pa do naboranih rubova vjenčanice, ovaj trend idealan je za mladenke koje vole raskoš, odnosno one koje se na svoj dan iz snova žele osjećati grandiozno.

vjencanica-volani

Izvor fotografije: stylemepretty.com

Puf i zvonasti rukavi

Glavni trend prošlogodišnjih sezona ostat će glavni trend buduće sezone – puf rukavi! No, ono što će tek postati pravi hit jesu vjenčanice sa zvonastim rukavima. Riječ je o rukavima koji se od ramena ili lakta ruke postepeno šire.

vjencanica-puf-rukavi

Izvor fotografije: luxx-nova.com

vjencanice-zvonasti-rukavi

Izvor fotografije: etsy.com

Vjenčanice s korzetom

I šećer na kraju, u modu se vraćaju vjenčanice s korzetom! Ova vrsta vjenčanice omogućuje ti da istakneš svoju figuru te istovremeno uživaš u raskošnoj suknji.  

korzet-vjencanica

Izvor fotografije: princessdiarieskx.com

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se