Konačno sretne vijesti: Britney Spears i Sam Asghari službeno su zaručeni!

Nakon godina i godina pakla, Britney Spears niže samo dobre vijesti. Naime, njezin otac, koji je dugi niz godina kontrolirao njen osobni život i financije, napokon se odrekao skrbništva nad njom.

No, to nije jedina dobra vijest. Britney Spears je svijet obradovala još jednom viješću – viješću o zarukama! 😊

Tko je novopečeni zaručnik Britney Spears?

Već više od pet godina, Britney Spears uživa u zagrljaju 12 godina mlađeg partnera, Sama Asgharija. Da se nju pita, već bi odavno bila zaručena, udana i imala još djece. No, budući da je otac do sad umjesto nje donosio odluke, to nije bilo moguće.

Sada kada je potpuno slobodna, sada kada može sama donositi odluke, čini se kako će sve svoje želje ubrzo ispuniti.

Dijamantni zaručnički prsten s ugraviranom nadimkom

Da, da, Sam je za taj poseban događaj nabavio unikatan zaručnički prsten na kojem je ugraviran njen nadimak – Lioness. Kako doznajemo, prsten slavne pjevačice dizajnirao je poznati njujorški draguljar Roman Malayev.

E, sad, kažu da ako nije na društvenim mrežama, kao da se nije ni dogodilo pa su novopečeni zaručnici sretne vijesti podijelili s milijunima svojih pratitelja. Vijest o njihovim zarukama brzinom munje se proširila svijetom i razveselila sve njihove fanove.

Na fotografiji koju su podijelili na svojim Instagram profilima u prvom je planu dijamantni zaručnički prsten, dok u pozadini zaljubljeni par izmjenjuje poljupce.   

britney-spears-zarucnicki-prsten

Izvor fotografije: Instagram profil Sama Asgharija

Inače, Britney i Sam upoznali su se u listopadu 2016. godine na snimanju spota za njenu pjesmu „Slumber Party“ u kojem je Sam glumio muškarca koji joj se sviđa. Na kraju se ispostavilo da nisu samo glumili, već da su se zaista svidjeli jedno drugom.

Treća sreća?

Nakon dva propala braka, držimo palčeve da je Sam zaista „ona pravi“. Podsjetimo se, Britney se 2004. godine udala za prijatelja iz djetinjstva, Jasona Alexandera. Njihov brak ubrzo je bio poništen. Iste godine udala se za plesača Kevina Federlinea s kojim ima dvoje djece. Par se razveo 2007. godine.

Iznimno smo sretne što je Britney konačno krenulo i želimo joj mnogo sreće u planiranju svog čarobnog vjenčanja! 😊

Izvor naslovne fotografije: vogue.com

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se