Četvrta sreća? Paris Hilton ponovno slavi zaruke!

paris-hilton-zaruke

Modna kreatorica, glumica, manekenka i pjevačica Paris Hilton, nedavno je javnost iznenadila viješću o zarukama. I to ne bilo kakvim zarukama. Bile su to zaruke kao iz bajke. Dok su boravili na privatnom egzotičnom otoku, oboje odjeveni u bijelo, Carter Reum kleknuo je ispred Paris i stavio joj skupocjeni zaručnički prsten. 😊

Čarobne zaruke na rođendan

Čaroliji tog trenutka svakako je doprinijela činjenica da je taj dan Paris slavila svoj 40. rođendan! Budući da je svaki detalj bio na svom mjestu, pretpostavlja se kako je i sama imala prste u planiranju zaruka.

No na ovom putovanju nisu bili sami. Najbolji prijatelji i članovi obitelji također su svjedočili ovom predivnom događaju.

Detalje sa zaruka Paris je ubrzo podijelila sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama. Na svom Instagram profilu objavila je mnoge videozapise i fotografije tog čarobnog dana.

paris-hilton-zarucnicki-prsten

Izvor fotografije: people.com

Paris otkrila planove za vjenčanje

Zaljubljeni zaručnici još ne znaju datum vjenčanja no kažu kako će njihovo vjenčanje zasigurno biti intimno. „To je dan o kojem sanjam čitav život i sada sam pronašla svog princa. Jednostavno ne mogu dočekati“, rekla je Paris za medije.

Podsjetimo se, Paris su ovo četvrte zaruke. Prvi puta zaručila se 2002. godine za tadašnjeg dečka, modela Jasona Shawa. Njihove zaruke trajale su oko godinu dana. Već nakon dvije godine mislila je da je Paris Latsis onaj pravi, no i njihova je ljubav pukla. 2010. godine upoznala je glumca Chrisa Zylku, ali ni njihov odnos nije dugo trajao.

No budući da s Carterom planira i dijete, vjerujemo kako je on „onaj pravi“. Naime, Paris je nedavno otkrila kako je zaledila jajne stanice na što ju je prije nekoliko godina nadahnula Kim Kardashian. Sa svojim odabranikom planira imati blizance – dječaka i djevojčicu po imenu London. I dok su za djevojčicu već osmislili ime, dječakovo još uvijek nisu izabrali.

Čestitamo Paris i Carteru i držimo palčeve da im ljubav potraje. 😊

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se