Jedna od najpopularnijih influencerica ponovno rekla „da“ istom muškarcu!

hana-tabakovic-vjencanje

Sigurno već naslućuješ kako je riječ o Hani Hadžiavdagić Tabaković. Nakon deset godina braka, Hana i njen odabranik Tarik odlučili su jedno drugom ponovno reći „da“.

Kako kaže ova popularna influencerica, prije 10 godina, ona i njen sadašnji suprug jedva su pokrili troškove vjenčanja za 10 osoba. Tada je Tarik još uvijek bio student, a ona na početku karijere. Sada, kada su izgradili pravo carstvo, odlučili su sve one koji su bili uz njih počastiti. I to na svoju 10. godišnjicu braka. 😊

Kratka vjenčanica sa šlepom oduševila sve!

Tim povodom, Hana je zablistala u predivnoj kratkoj vjenčanici sa šlepom nastaloj u Modnom Studiu Iv Ice u Beogradu. Vjenčanica je bila šivana po mjeri te joj pristajala s-a-v-r-š-e-n-o!

Zanimljiv je podatak da prije vjenčanja Hana nijednom nije probala vjenčanicu. Također, njezina želja je bila da su svi uzvanici odjeveni u bijelo. I tako je i bilo. „Ne treba mi bijela haljina da se istaknem i budem posebna jer sam svakako sebi opet najljepša“, rekla je.

S druge strane, Tarik je odjenuo bijele hlače, plavi sako i košulju te crne cipele. Pozirajući jedno pored drugog, izgledali su fantastično!

hana-tabakovic-vjencanica

Izvor fotografije: Instagram profil Hane Hadžiavdagić Tabaković

hana-tabakovic-svadba

Izvor fotografije: Instagram profil Hane Hadžiavdagić Tabaković

hana-tarik-tabakovic-vjencanje

Izvor fotografije: Instagram profil Hane Hadžiavdagić Tabaković

Budući da Hana rado dijeli svoje privatne trenutke s Instagram pratiteljima, ne čudi što je s njima podijelila i brojne čarobne trenutke s vjenčanja. Sudeći prema fotografijama, sve je bilo u bijelo-zlatnom tonu. Bijela vjenčanica, bijele cipele na visoku petu, vjenčani buket od bijelog cvijeća, bijelo-zlatna torta… Vjenčani buket sastojao se od orhideja i ukrasne trave, a orhidejama je bila ukrašena i vjenčana torta.

hana-vjencanje

Izvor fotografije: Instagram profil Hane Hadžiavdagić Tabaković

hana-tabakovic-svadbena-torta

Izvor fotografije: Instagram profil Hane Hadžiavdagić Tabaković

Sve je bilo predivno, sve je bilo zaista čarobno. Magično vjenčanje ovog predivnog para održalo se u jednom restoranu u Zagrebu.

Mladenci su priredili i 10-minutni vatromet u čast 10 godina sretnog i uspješnog braka. 😊

Hana poručuje: „Udajte se iz ljubavi“

I dok se danas velik broj brakova raspada dok kažeš keks, Hana i Tarik dokaz su da je moguće živjeti predivan brak. Njena formula za uspješan brak glasi: „Udajte se isključivo iz ljubavi! Kada izradiš carstvo s osobom koju voliš, onda i brak više cijeniš. U današnje vrijeme ljudi bi više trebali cijeniti brak i smatram da bi tada svijet bio ljepše mjesto.“, rekla je jednom prilikom Hana.

Nakon ove predivne i inspirativne ljubavne priče, preostaje nam samo da zaželimo Hani i Tariku još puno divnih zajedničkih godina! 😊

Izvor naslovne fotografije: Instagram profil Hane Hadžiavdagić Tabaković

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se