7 vrijednih savjeta za odabir plus size vjenčanice

7 vrijednih savjeta za odabir plus size vjenčanice

Odabir vjenčanice zasigurno je najljepši i najuzbudljiviji dio planiranja vjenčanja. O tom komadu odjeće ovisi kako ćeš izgledati, ali i kako se osjećati na taj dan. Zato je važno dobro promisliti što želiš, ali i koja vrsta haljine najbolje odgovara tvom obliku tijela.

Ako si jedna od onih mladenki koja nosi plus size veličinu, nipošto nemoj misliti da ne možeš izgledati fantastično. Naprotiv! U nastavku ti donosimo nekoliko savjeta koji će ti olakšati kupnju vjenčanice i pomoći ti da zablistaš poput prave princeze. 😊

Potraži salone vjenčanica koje imaju plus size vjenčanice

Umjesto da vrludaš u potrazi za željenom vjenčanicom, najprije istraži koji saloni vjenčanica u ponudi imaju plus size veličine. Tako nećeš gubiti vrijeme i bespotrebno hodati od jednog do drugog salona. Ako si hrabra, svoju vjenčanicu bez problema možeš naručiti i online.

Pažljivo odaberi svoju pratnju

U potragu za vjenčanicom sigurno ćeš povesti dragu osobu. No, pritom budi vrlo oprezna. Neka to bude osoba koja te podržava, osoba koja ti neće kvariti sreću negativnim komentarima. Podrugljivim komentarima ili komentarima o dijeti ne bi trebalo biti mjesta prilikom kupnje vjenčanice.

Ne obraćaj pažnju na veličinu haljine

Imaj na umu da se veličina vjenčanice možda neće podudarati s veličinom odjeće koju inače nosiš, već će ti trebati veličina ili dvije veća. To je sasvim normalno. Zato ne obraćaj pažnju na veličinu vjenčanice. Radije se fokusiraj na to koliko ti vjenčanica lijepo stoji.

U kupnju vjenčanice idi s otvorenim umom

Mnoge mladenke ne žele probati određene vjenčanice jer smatraju da im neće dobro stajati. Mi ti savjetujemo da budeš otvorena za sve opcije. Možda te oduševi baš ona vjenčanica za koju smatraš da je nikad ne bi odjenula.

plus-size-vjencanica

Izvor fotografije: justinalexander.com

Na probu ponesi steznik za oblikovanje tijela

Planiraš li na vjenčanje odjenuti steznik za oblikovanje tijela, svakako ga ponesi sa sobom na probu vjenčanice. Tako ćeš najbolje znati kako će ti vjenčanica pristajati na dan vjenčanja.

Potraži inspiraciju i podršku na društvenim mrežama

Super stvar kod društvenih mreža je što se možeš pridružiti raznim grupama za vjenčanje. Tako možeš pitati za savjet ili potražiti inspiraciju. Začudit ćeš se koliko su djevojke spremne pomoći jedne drugima.

Uživaj u kupnji vjenčanice

Svjesne smo kako odabir vjenčanice igra važnu ulogu. No neka ti fokus bude na slavlju vaše ljubavi. Uživaj u odabiru vjenčanice i ne zamaraj se sitnicama.

Izvor baslovne fotografije: Canva

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se