Bajkovite vjenčanice by Oscar de la Renta za proljeće 2022.

Cvijeće je sinonim za proljeće, zato ni ne čudi što je kolekcija vjenčanica Oscar de la Renta za proljeće 2022. godine prožeta upravo detaljima cvijeća.

Ako ti i tvoj dragi planirate svoje vjenčanje u proljeće 2022. godine i u potrazi si za vjenčanicom iz snova, inspiriraj se kreacijama ovog poznatog modnog brenda. 😊

Vjenčanice za svačiji ukus i stil

Najnovija kolekcija vjenčanica Oscar de la Renta sastoji se od 14 kreacija, među kojima možeš pronaći duge i mini vjenčanice. Želiš jednostavnu ili raskošnu vjenčanicu? Možda blazer vjenčanicu? Ili pak vjenčanicu bez naramenica? Ovdje možeš pronaći apsolutno sve!

Ovi modeli vjenčanica naprosto ostavljaju bez daha

U nastavku smo izdvojile nekoliko vjenčanica koje su nam posebno zapele za oko. 😉

Mini vjenčanica prožeta uzorcima cvijeća definitivno je pun pogodak. Ovakvom vjenčanicom oduševit ćeš sve oko sebe! A najbolje je što je kasnije možeš nositi i za razne druge prigode. Primjerice, za odlazak na večeru na medenom mjesecu. 😊

Izvor fotografije: oscardelarenta.com

Duga vjenčanica tvoj je san? Što kažeš na ideju da gornji dio vjenčanice sadrži cvjetne uzorke, dok se suknja sastoji od nekoliko slojeva tila? Nama izgleda savršeno!

Izvor fotografije: oscardelarenta.com

Čipkasta duga vjenčanica s otvorenim leđima daje posebnu dozu elegancije i profinjenosti. Čaroliji ove kreacije dodatno doprinosi i kratki šlep.

Izvor fotografije: oscardelarenta.com

Blazer vjenčanice postaju sve popularnije među mladenkama diljem svijeta. Ako si jedna od onih koje vole jednostavnost i modernizam, tada je ova minimalistička blazer vjenčanica kao stvorena za tebe.

zvor fotografije: oscardelarenta.com

Oduvijek sanjaš o raskošnoj vjenčanici kakve su nosile princeze iz bajki? Voluminozna vjenčanica s trodimenzionalnim cvjetovima iz najnovije kolekcije je zaista čarobna, zar ne?

Eto, to su neki od modela vjenčanica iz kolekcije za proljeće 2022. godine. Cijelu kolekciju vjenčanica pogledaj na njihovoj web stranici oscardelarenta.com.

Jesi li među ovim vjenčanicama pronašla svog favorita? 😊

Izvor naslovne fotografije: oscardelarenta.com

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se