Ovaj model vjenčanice bit će hit u 2021. godini

Iako su vjenčanice s otvorenim leđima već nekoliko godina u trendu, ove će godine biti apsolutni hit! A kako i ne bi kad izgledaju toliko elegantno i graciozno.

Otvorena leđa vjenčanicu istovremeno čine klasičnom i modernom. Osim toga, otvorena leđa jednako dobro izgledaju na dugim, mini i midi vjenčanicama, vjenčanicama dugih i kratkih rukava te vjenčanicama s naramenicama.

Bez obzira koliko je jednostavna, vjenčanica otvorenih leđa jednostavno ostavlja bez daha. Zato nije ni čudo što brojne slavne dame za svoj dan iz snova biraju upravo ovaj model vjenčanice. 😉

Poznate dame u vjenčanicama s otvorenim leđima

Popularna hrvatska pjevačica Maja Šuput na svom je vjenčanju zablistala u čak tri kreacije. Za ceremoniju vjenčanja odjenula je raskošnu vjenčanicu golih ramena i otvorenih leđa. Moramo priznati da je izgledala baš poput prave princeze.

Osim nje, vjenčanicu s otvorenim leđima nosila je i Ana Stepančić. Za razliku od Maje, Ana je nosila dugu i usku čipkastu vjenčanicu s otvorenim leđima.

Dokaz da otvorena leđa mogu izgledati savršeno i na vjenčanici s dugim rukavima je sadašnja supruga poznatog pjevača Justina Biebera.

Naravno, nisu one jedine. Brojna poznata, ali i ona manje poznata lica za svoj dan iz snova biraju vjenčanice s otvorenim leđima. A među kolekcijama vjenčanica domaćih i svjetskih dizajnera sve je više upravo takvih vjenčanica.

Modeli vjenčanica s otvorenim leđima

Ako si jedna od onih koje razmišljaju o vjenčanici s otvorenim leđima, u nastavku ti donosimo nekoliko modela svjetski poznatih, ali i hrvatskih modnih dizajnera.

Izvor fotografije: envyroom.com
Izvor fotografije: alduk.hr
Izvor fotografije: kalisidesign.hr
Izvor fotografije: weddingbells.ca

P.S. Planiraš li na svom vjenčanju nositi kombinezon, razmisli o kombinezonu s otvorenim leđima.

Izvor fotografije: weddingbells.ca

Naravno, ne žuri s odlukom. Uzmi si vremena i odluči što zaista želiš. Ipak je riječ o danu o kojem maštaš još od djetinjstva. 😊

Izvor naslovne fotografije: angrila.com,

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se