Top 5 destinacija za medeni mjesec za LGBT parove

par uživa na ležaljci

Dan vjenčanja je iza vas pa razmišljate o destinaciji za medeni mjesec. Želite uzeti predah od iscrpne organizacije vjenčanja i provesti nekoliko romantičnih dana na nekoj čarobnoj lokaciji.

No, iako potraga za savršenom destinacijom za medeni mjesec sama po sebi nije jednostavna, za LGBT parove je još teža. Ipak, nije sve tako crno jer se broj država u kojima su LGBT parovi dobrodošli konstantno povećava.

U nastavku donosimo top 5 destinacija za medeni mjesec u kojima ćete bezbrižno uživati šetnji plažom i ostalim omiljenim aktivnostima. 😊

Francuska Polinezija

Oduvijek sanjate o medenom putovanju na Maldive? Tko bi odolio onim predivnim kučicama okruženima pješčanim plažama, palmama i tirkiznom moru? Sigurni smo da nitko!

Umjesto Maldiva gdje se istospolni odnosi čak i kažnjavaju, savjetujemo vam da posjetite otok Moreu u Francuskoj Polineziji. Zašto? Zato što ovdje možete pronaći sve prethodno spomenuto, a uz to ćete se osjećati i potpuno dobrodošlo!

francuska-polinezija-medeni mjesec
Photo by Ryan Geller on Unsplash

Sveta Lucija, Karibi

Iako u Svetoj Luciji još nisu službeno legalizirani LGBT brakovi, ovdje su ljudi otvorenog uma i srca te prihvaćaju različita mišljenja i stavove.

Sveta Lucija poznata je po brojnim liticama koje pružaju nevjerojatan pogled, vulkanu, sumpornim izvorima i botaničkim vrtovima koji oduzimaju dah.

sveta-lucija-karibi
Photo by Omar Eagle-Clarke on Unsplash

Phuket, Tajland

Tajland je zemlja poznata po tome što u potpunosti podržava LGBT parove pa ju često nazivaju i LGBT rajem. Posebno se ističe mjesto Phuket. Ovdje možete uživati u noćnim provodima, masažama, istraživanju okolnih plaža, špilja i divljih životinja.

phuket-tajland
Photo by Sumit Chinchane on Unsplash

Portoriko

U Portoriku su istospolni odnosi i brakovi legalni već dugi niz godina! Uživajte u očaravajućim zalascima sunca na pješčanim plažama koje ostavljaju bez daha, spa tretmanima, surfanju, obilasku prašume i drugih prirodnih ljepota ovog predivnog mjesta.

puerto-rico-medeni-mjesec
Photo by Jonathan Lampel on Unsplash

Mérida, Mexico

Istospolni brakovi priznati su i u Meksiku. No omiljeno odredište za LGBT parove svakako je Mérida. Ako uživate u razgledavanju muzeja i starih građevina, tada će ovo mjesto idealno za vas.

merida-meksiko-medeni-mjesec
Photo by Alvaro Rosado on Unsplash

Eto, to su neke od top destinacija za medeni mjesec. Uživajte! 😊

Izvor naslovne fotografije: freepic.com

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se