Mladenku vjenčani buket stajao više od torte, frizure i vjenčanice zajedno!

svadbeni-buket

Pomno si isplanirala svaki detalj svog vjenčanja, ni ne sluteći da bi nešto moglo poći po krivu. Barem ne kada je riječ o uslugama od strane profesionalaca kao što su frizeri, make-up artisti ili cvjećari.

Ipak, često se dogodi da mladenke ostanu razočarane upravo vjenčanom šminkom, frizurom ili buketom.

Jedna mladenka nedavno je u Facebook grupi podijelila svoje negativno iskustvo s vjenčanim buketom. Kako doznajemo, njezin vjenčani buket nije bio onakav kakav je željela i kako se sa svojim cvjećarem dogovorila.

Ipak, prihvatila je vjenčani buket takav kakav jest i odlučila da si neće kvariti svoj najljepši dan u životu. No osim što nije bilo sve po dogovoru, mladenku je pomalo zabrinula cijena samog buketa.

Vjenčani buket stajao je 400 kuna

Cijene vjenčanog buketa ovise od cvjećara do cvjećara kao i o vrsti cvijeća te prigodi. Ova je mladenka za svoj dan iz snova odabrala vjenčani buket s jednom vrstom cvijeća – gipsofila koji je bio ukrašen vrpcom zavezanom u mašnu.

vjencani-buket

Izvor fotografije: Facebook grupa

Takav vjenčani buket platila je ukupno 400 kuna. Budući da je cijelo vjenčanje bilo skromnije, vjenčani buket stajao ju je više od torte, frizure i vjenčanice zajedno!

Također je upozorila sve buduće mladenke da ovakav buket stoji 50 kuna, ali kada je riječ o vjenčanom buketu tada isti takav stoji 400 kuna.

Negativno iskustvo mladenke izazvalo brojne reakcije

Mnoge mladenke zatim su podijelile svoje iskustva koja su uglavnom bila pozitivna. Neke od njih također su platile svoj vjenčani buket 400 kuna pa i više, no bile su zaista zadovoljne.

Sudeći prema komentarima, takav isti buket neke su mladenke platile i mnogo manje, a sam je buket bio bogatiji.

Kako se i ti ne bi bila jedna od mladenki koje nisu bile zadovoljne uslugom, savjetujemo ti da se dobro raspitaš kod koga ćeš uzeti vjenčani buket ili raditi vjenčanu šminku. Postoje razne grupe na Facebooku gdje će ti djevojke i žene rado dati savjet. s

Je li po tvom mišljenju vjenčani buket zasluženo stajao toliko? Piši nam u komentaru ispod članka.

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se