Mladenka otišla na šminkanje za vjenčanje i ostala zaprepaštena rezultatom

sokirana-mladenka

Svaka mladenka na dan svog vjenčanja želi izgledati besprijekorno. Zato mjesecima unaprijed kreće u potragu za vjenčanicom, bira vjenčanu frizuru, manikuru, šminku i ostale detalje.

Pritom se neke mlade odlučuju šminkati same, dok druge odlaze profesionalnom vizažistu. Jedna od mladenki koja je svoju vjenčanu šminku odlučila prepustiti u ruke stručnjaka bila je i Timbra.

U želji da izgleda onako kako je zamislila, sa sobom je ponijela fotografiju. No čini se da nije ispalo kako treba.

„Kad šminkanje za vjenčanje ode u totalno krivom smjeru“

Timbra je na svom TikTok profilu podijelila snimku u kojoj je pokazala što je tražila, a što dobila. Naime, Timbra je sa sobom donijela fotografiju modela i pokazala kako bi željela izgledati. No čini se kako vizažistica nije najbolje shvatila njenu želju. Srećom, radilo se o probnoj šminci.

U opisu videa napisala je „kad šminkanje za vjenčanje ode u totalno krivom smjeru“.

Timbra je, naravno, platila probno šminkanje. No čim je stigla kući, obrisala je šminku i krenula u potragu za drugom vizažisticom.

mladenka-sminka-vjencanje

Izvor fotografije: vecernji.hr

Video je izazvao lavinu reakcija

Na fotografiji koju je pokazala vizažistici djevojka ima nude ruž i blagi smokey eye, dok je Timbra bila našminkana s mnogo tamnijim nijansama. Zbog toga nije ispalo ni približno onako kako je trebalo. Timbrin video pogledalo je nekoliko tisuća ljudi i pokrenuo lavinu reakcija. Brojne žene savjetovale su joj da prije vjenčanja definitivno pronađe drugu vizažisticu.

Budući da Timbra nije jedina mladenka koja je doživjela ovako nešto, odlučiš li vjenčanu šminku prepustiti u ruke stručnjaka, obavezno dogovori probnu šminku.

Tako ćeš biti sigurna da ćeš na svoj najljepši dan u životu izgledati kako želiš.

Poznaješ li osobu koja se našla u sličnoj situaciji, ispričaj njenu priču u komentaru ispod članka i upozori buduće mladenke na važnost probne šminke. 😊

Izvor naslovne fotografije: labodabridal.com

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se