Otkrij koje je cvijeće za vjenčanje idealno za tebe?

Otkrij koje je cvijeće za vjenčanje idealno za tebe?

Vjenčanje je jedan od tvojih najvećih dana koji će se dogoditi za života. To je ono što ćeš pamtiti cijeli svoj život, baš kao i gosti koji će na njemu uživati. Naravno, želiš da sve bude savršeno.

Uređenje svadbene dvorane važan je element koji će pridonijeti savršenstvu vaše proslave ljubavi. Tu je naravno cvijeće, koje će prostoriji dati posebnu atmosferu, a ako je pomno odabrano, dat će i miris ljubavi.

No koje cvijeće za vjenčanje odabrati u gomili vrsta, boja i veličina koje se nude na tržištu? Saznaj u nastavku.

Odaberi cvijeće za vjenčanje prema svojoj osobnosti

Ako si uvijek nasmijana i voliš sunce, odabrati možeš suncokrete. Ili, ako si nježna plaha duša, plave potočnice su vjerujemo savršeni odabir za tebe.

Znamo, kraljicu cvijeća teško je odabrati. Onaj cvijet koji će biti toliko poseban i jedinstven te očarati svojom ljepotom kao što ćeš ti očarati svoju publiku i svog odabranika života.

Suncokret i potočnice vjerojatno zvuče kao solidni odabir, no ti tražiš nešto više, bolje, klasičnije i vječno? Želiš li slaviti vašu ljubav na iskren i strastven način pun topline i iskrica u zraku, mi ti toplo preporučujemo odabrati ruže.

vjencani-buket-suncokret
Izvor fotografije: freepik

Ruže su cvijet koji iskonski slavi ljubav te nije neobično da se nalazi u buketima većine mladenka. I ne, unatoč tome to nije dosadan cvijet. To je cvijet koji možeš birati po različitom broju latica, različitim nijansama, pupoljcima ili cvatovima.

Baš svaki od njih bit će poseban i svaki od njih nosi određenu simboliku koja će vašem najvećem danu u životu dati onaj zadnji, savršeni touch.

Ti si princeza svog vjenčanja i zaslužuješ samo najbolje. Želimo ti da ruže stoluju u tvome dvorcu i jednu posebnu, savršenu bajku. Ne zaboravi, ti si to zaslužila.

Izvor naslovne fotografije: Canva

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se