5 ideja kako urediti kutak s dezinfekcijskim sredstvima na vjenčanju

kutak-dezinfekcijska-sredstva-vjencanje (2)

Pandemija koronavirusa uvela je brojne promjene u svijet vjenčanja. Jedna od njih svakako je obavezno dezinficiranje ruku gostiju prilikom ulaska u svadbenu dvoranu.

No, iako smo se svi nadali da će pandemija ubrzo proći, ona i dalje traje. To ujedno znači i da će dezinfekcijska sredstva biti još barem neko vrijeme prisutna na vjenčanju. A tko zna, možda će u budućnosti korištenje dezinfekcijskih sredstava postati potpuno normalna stvar i tako postati sastavni dio vjenčanja.

Bilo kako bilo, ako ti i tvoj dragi planirate uskoro uploviti u bračnu luku, sigurno se pitaš možeš li kutak s dezinfekcijskim sredstvima učiniti što privlačnijim i ljepšim. Naravno da možeš! U nastavku smo ti pripremile nekoliko impresivnih ideja. 😊

Simpatična poruka na tabli? Mi smo za!

Postoji zaista velik broj ideja kako motivirati goste da koriste dezinfekcijska sredstva. Jedna od njih je da na tablu napišeš simpatičnu poruku, poput „Bless your hands before you bless the couple“. Pored staviš dezinfekcijsko sredstvo, pokoji ukras i to je to!

dezinfekcijska-sredstva-vjencanje

Izvor fotografije: shaadiwish.com

Dezinfekcijsko sredstvo u obliku table dobrodošlice

Super ideja, zar ne? Dezinfekcijsko sredstvo možeš pričvrstiti na stalak kako bi bio što uočljiviji. Ne zaboravi dodati i ukrase. Mali aranžman bit će dovoljan da ovaj kutak izgleda impresivno. Druga opcija je da na tabli istakneš sve mjere koje bi se gosti trebali pridržavati, a dezinfekcijska sredstva staviš pored nje.

kutak-dezinfekcijska-sredstva

Izvor fotografije: shaadiwish.com

tabla-dezinfekcijska-sredstva

Izvor fotografije: etsy.com

Dezinfekcijska sredstva na vintage stoliću

Ako planiraš svoje vjenčanje u vintage stilu, tada je vintage stolić savršen izbor. U slučaju da ne možeš pronaći stolić u željenoj boji, oboji ga sama ili pronađi nekoga tko se bavi time.

vintage-stolic-dezinfekcijska-sredstva

Izvor fotografije: weddingsonline.ie

Dezinfekcijska sredstva na kolicima

A što kažeš na ideju da dezinfekcijska sredstva postaviš na kolicima? To mogu biti metalna ili drvena kolica. Što god odabrala, jednostavno ne možeš pogriješiti. Dodaj simpatičnu poruku i ukrase i to je to! Tvoj kutak za dezinfekcijska sredstva je spreman. 😊

metalna-kolica-vjenčanje

Izvor fotografije: shaadiwish.com

drvena-kolica-vjencanje

Izvor fotografije: shaadiwish.com

Polica za dezinfekcijska sredstva

Za kraj, spomenut ćemo da se možeš poslužiti i policom za cvijeće. Možda već imaš nešto slično kod kuće ili si razmišljala da je nabaviš za svoj novi dom. 😊

kutak-dezinfekcijska-sredstva-vjencanje

Izvor fotografije: frugalcouponliving.com

Eto, nadamo se da smo ti pomogle oko uređenja kutka za dezinfekcijska sredstva na vjenčanju. 😊

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se