Andrej Kramarić i Mia Ćurković rekli su „DA“!

andrej-kramaric-vjencanje

Izgleda da su šuškanja oko vjenčanja Andreja Kramarića bila istinita!

Naime, proslavljeni se nogometaš 31. ožujka zavjetovao na vječnu ljubav dugogodišnjoj djevojci Miji Ćurković i time brojnim pripadnicama nježnog spola dao do znanja da je njegovo srce zauvijek ukradeno. 😊

Mladenka zablistala u kratkoj bež vjenčanici

Nakon četverogodišnje veze, zaljubljeni je par odlučio ozakoniti svoju ljubav kod matičara. Kažu kako će crkveno vjenčanje pričekati neka bolja vremena, kada će ga moći proslaviti uz cijelu obitelj i brojne prijatelje.

U Starogradskoj vijećnici na Gornjem gradu, uz prisustvo najuže obitelji i kumova, tako su jedno drugom izrekli „DA“!

Mladenka je zasjala u kratkoj bež haljinici dubokog dekoltea i bijelim cipelama s visokom petom. Raspuštenu i blago valovitu kosu ukrasila je cvjetnim vjenčićem, a iz ruke nije ispuštala vjenčani buket od bijelog i ljubičastog cvijeća.

andrej-kramaric-mia-curkovic

Izvor fotografije: sportske.jutarnji.hr

Mladoženja pak je odjenuo tamno plavo odijelo, bijelu košulju i crnu leptir mašnu.  

Teško je bilo ne primijetiti golemu sreću i pozitivnu energiju kojom su mladenci zračili i time jasno dali do znanja koliko im ovaj dan zapravo znači.

Mijin trudnički trbuh još se ne nazire, a poznato je kako bi trebala roditi najesen. Njihovoj sreći tako zaista nema kraja.

andrej-kramaric-vjencanje

Izvor fotografije: novilist.hr

Ozljeda ga nije spriječila da uplovi u bračne vode

Inače, Andrej je u nedjelju morao napustiti reprezentaciju zbog ozljede gležnja desne noge. No iako ga je ozljeda spriječila da zaigra utakmicu protiv Malte, nikako ga nije spriječila da uplovi u bračnu luku.

U dvoboju protiv Cipra Andrej je uganuo gležanj i sada zbog boli odlazi na terapije. Već je nekoliko puta imao takvu situaciju, a prošle je jeseni zbog iste ozljede duže vrijeme bio out što se tiče nogometa.

Želimo Andreju i Miji mnogo ljubavi i sreće u zajedničkom životu te da kroz život sjaje kao što su i na dan svog vjenčanja! 😊

Izvor naslovne fotografije: net.hr

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se