Sanjiva kolekcija vjenčanica domaćeg brenda Lukabu

nova-kolekcija-vjencanica-lukabu

Planiraš li uskoro izreći „sudbonosno da“ svom dragom, onda će te sigurno razveseliti vijest da je izašla nova kolekcija vjenčanica hrvatskog brenda Lukabu.

Ako si jedna od onih mladenki koje svoju savršenu vjenčanicu zamišljaju kao spoj glamura i romantičnog stila, tada je ova kolekcija kao stvorena za tebe. No nećemo ti odmah otkriti sve – detalje saznaj u nastavku članka. 😊

Minimalističke vjenčanice i dalje su „in“

Za ovu romantičnu kolekciju vjenčanica dizajnerica je inspiraciju pronašla, kako kaže, u dubokom „rolanju“ same sebe. Pročišćujući svoj um, došla je do „novog minimalizma“ koji je postao središnji dio nove kolekcije. U procesu čišćenja i promišljanja polazila je od čistog komada prozračne i nježne tkanine koji je kombinirala s čistim i jednostavnim detaljima, delikatnom čipkom i ručno perlanim detaljima. Završni dodir i pogled na ove kreacije gotovo da imaju opipljivu strukturu oblaka.

Dizajnerica voli povezivati avangardne i umjetničke detalje s čistim, minimalističkim krojevima i na taj način stvarati kreacije koje uspješno spajaju tradicionalno i suvremeno, odnosno glamurozno na njen način.  

Kako izgledaju vjenčanice iz nove Lukabu kolekcije?

Modeli vjenčanica iz nove kolekcije osmišljeni su da prate krivulju ženskog tijela, a vješto raspoređeni uzorci tila plutaju na kreaciji elegantno naglašavajući figuru mladenke. Mladenka u Lukabu kreaciji tako ostavlja anđeoski, gotovo bestežinski dojam, uobličena detaljima prozračnog tila.

Donji dijelovi vjenčanica pak su izrađeni od lepršavih tkanina koje ostavljaju dojam neprestanog kretanja, ritmičnosti i pokreta. Na taj način vjenčanica svojim kretnjama skladno naglašava pokrete mladenke i čini ju izuzetno laganom, okretnom i šarmantnom.

No dosta smo pričale, u nastavku pogledaj nekoliko modela iz nove kolekcije vjenčanica i sama se uvjeri u njihovu ljepotu i praktičnost. 😊

lukabu-vjencanica-til

Izvor fotografije: lukabu.com

lukabu-vjencanice

Izvor fotografije: lukabu.com

vjencanice-lukabu

Izvor fotografije: lukabu.com

vjencanica-otvorena-leda

Izvor fotografije: lukabu.com

uska-vjencanica

Izvor fotografije: lukabu.com

sirena-vjencanica

Izvor fotografije: lukabu.com

Inače, Lukabu vjenčanice možeš isprobati u Zagrebu i Osijeku. No imaj na umu da rezerviraš termin na vrijeme. Osim posjeta salonu, možeš poslati i svoje mjere te naručiti svoju vjenčanicu putem webshopa.

Detalje o vjenčanicama i narudžbi vjenčanice online saznaj na www.lukabu.com.

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se