Romantična bridal kolekcija poznatog srpskog brenda

Mihano Momosa luksuzni je brend namijenjen ženama pa tako u prvi plan stavlja romantične, elegantne i istovremeno udobne kreacije. U izrazito kratkom vremenu ovaj je brend postigao vrtoglav uspjeh kako srpske modne scene, tako i šire, što se može pripisati prekrasnim ručno rađenim odjevnim kombinacijama od najfinijih tkanina koje su kao stvorene za moderne princeze .

Iza svakog napornog rada slijedi nagrada

Kako svakom novom kolekcijom ova modna kuća nastoji zadovoljiti potrebe i želje modernih žena, za izradu jedne kolekcije potrebno je najmanje šest mjeseci rada, što u konačnici rezultira modelima te modnim dodatcima u koje se dame zaljubljuju na prvu!

Moramo priznati da nas je uvodna priča ovog modnog brenda ostavila bez daha, zato je i vrijeme da spomenemo tko se krije iza ove romantične priče.

Mihailo Anušić stoji iza Mihano Momosa brenda

Naime, iza ovog brenda stoji poznati dizajner Mihailo Anušić. Naime, on smatra da je svaka dama jedinstvena pa tako svim modelima pristupa na individualan način. Pretpostavljamo da jedva čekaš saznati detalje nove bridal kolekcije, stoga nećemo više duljiti ni sekunde!

Bridal kolekcija 2019

Kolekciju čine kreacije jednostavnih te klasičnih krojeva. Dakle, haljine i kombinezoni koji su izrađeni od pamuka, svile, tila te perja. Što se tiče boja, prevladava klasična bijela te blijedo ružičasta nijansa. No ono što naglašava romantičnost ove kolekcije nije samo ružičasta nijansa, već i blijedo rozo srce na haljinama. Kako su na srcu ispisane slatke poruke te zavjeti ljubavi, možemo reći da ova kolekcija savršeno spaja moderno i tradicionalno. Dakle, sve ono o čemu si sanjala!

Mihano-Momosa
Mihano-Momosa
Mihano-Momosa
Mihano-Momosa

Hexagon torbe

Naravno da to nije sve! Osim predivnih vjenčanica, možeš birati i torbe koje će se savršeno uklopiti u tvoj princeza look! Na raspolaganju su ti bijele te blijedo ružičaste nijanse, baš kao i vjenčanice.

Uvjeri se i sama!

torbe
Hexagon-torbe

Predivno, zar ne?

Izvor slika: Facebook stranica – Mihano Momosa