Mladenka zablistala u chic vjenčanom odijelu i oduševila mnoge pripadnice nježnog spola

destinacijsko-vjencanje

Hrvatska je unatrag nekoliko godina postala omiljeno mjesto za zaruke stranih parova. Tako smo prošle godine svjedočili romantičnim zarukama u Dubrovniku. Podsjetimo se, američki filmski producent Bill Parkins organizirao je večeru na tvrđavi Lovrijenac i svojoj dugogodišnjoj djevojci pružio zaručnički prsten.

Osim zaruka, mnogi strani parovi sve se više odlučuju na vjenčanje u Hrvatskoj. Uglavnom je riječ o ljetnim vjenčanjima, najčešće na plaži. No nedavno smo svjedočili i jednoj prekrasnoj zimskoj priči. 😊

Mladenka zablistala u bijelom satenskom odijelu

Iako smo navikli da mladenke za svoj dan iz snova odabiru haljine, postoje i one rijetke koje se odlučuju na nešto potpuno drugačiji outfit. Jedna od njih je i Kanađanka Suzanne. Ona je „sudbonosno da“ svom odabraniku izrekla u bijelom satenskom odijelu.

zimsko-vjencanje

Izvor fotografije: zadovoljna.dnevnik.hr

Razlog zbog kojeg se Suzanne odlučila na vjenčano odijelo vjerojatno je prohladno siječanjsko vrijeme. A možda i činjenica da će u haljini moći zablistati na svom velikom vjenčanju.

Pitaš se kakve to sad veze ima s destinacijskim vjenčanjima? Suzanne i njen zaručnik Jas svoje zavjete izrekli su na Korčuli!

Zaljubljeni par upoznao se na Oxfordu u Velikoj Britaniji gdje su oboje studirali. Iako su živjeli u Londonu i Amsterdamu (dvije veoma atraktivne lokacije), nakon prošlogodišnjeg posjeta Korčuli odlučili su se vjenčati upravo tamo.

intimno-vjencanje

Izvor fotografije: zadovoljna.dnevnik.hr

Vjenčanju su prisustvovali samo svjedoci

Kako zbog pandemije mladenci nisu mogli organizirati veliko vjenčanje, ceremoniji vjenčanja prisustvovali su samo svjedoci i matičar. Naravno, i fotograf koji je stvarao njihove neprocjenjive uspomene. Kako doznajemo, svjedoci su bili zapravo njihovi prijatelji iz Korčule.

Naravno, par će organizirati veliko vjenčanje kada to situacija dozvoli, a same pripreme već su u tijeku. Par je toliko zadivljen ljepotama otoka Korčule pa planira čak i preseljenje na otok.

Suzanne i Jasu želimo mnogo sreće te jedva čekamo svjedočiti njihovom velikom vjenčanju. Što ti misliš, hoće li Suzanne ponovno zablistati u vjenčanom odijelu ili će se ipak odlučiti za haljinu? 😊

Izvor fotografije: zadovoljna.dnevnik.hr

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se