Maja Šuput izrekla sudbonosno “da” svom odabraniku

Bajkovita i ugodna atmosfera, čarobne vjenčanice, spektakularan vatromet, nezaboravno slavlje – to su riječi koje opisuju vjenčanje naše kraljice vjenčanja.

Detalje o ovom slavnom vjenčanju donosimo u nastavku .

Luksuzna lokacija vjenčanja

Jedna od najtraženijih izvođačica na svadbama, ove subote, udala se za Nenada Tatarinova. Njihovo vjenčanje održalo se na luksuznoj Stanciji Meneghetti, u malenom istarskom mjestu Bale, u krugu uže obitelj i najboljih prijatelja. Inače, na ovom luksuznom imanju udale su se već brojne zvijezde: Severina, Nina Badrić te Franka Batelić.

vjencanje-Maje-Suput
Izvor: Insagram profil Maje Šuput

Majina vjenčana kuma bila je unuku generala Ivana Čermaka, Lana Gadža Čermak, a do oltara ju je ispratila majka Danica.

Bajkovit vjenčani look

Pjevačica je za svoje vjenčanje odabrala čak tri haljine. Goste je dočekala u dugoj bijeloj haljini sa šljokicama koja je savršeno pratila njenu liniju tijela, dok je kosu oblikovala u nisku punđu s nekoliko raspuštenih pramenova .

vjencanje-Maje-Suput
Izvor: Instagram profil Maje Šuput

Tijekom službenog dijela Maja Šuput je zablistala u raskošnoj haljini golih ramena koju je kreirao njen prijatelj te stilist Marko Grubnić. Pjevačica je novu vjenčanu kombinaciju upotpunila valovitim repom.

Moramo priznati da je izgledala poput prave princeze .

udala-se-Maja-Suput
Izvor: Instagram profil Maje Šuput

Za nastavak slavlja pjevačica je odabrala nešto ležernije izdanje, usku svjetlu haljinicu sa zlatnim ukrasima.

Par je prvi ples otplesao na pjesmu Ellie Goulding „Love me like you do“, ispred bazena, dok se slavlje nastavilo u luksuznom šatoru. U šatoru su prevladavale nijanse crne i bijele boje, mnoštvo svijeća, cvijeća te raskošnih lustera. Za ovu bajkovitu dekoraciju pobrinuo se BallRoom Croatia.

Vječna ljubav novopečenih supružnika

Ovom gestom Maja Šuput nas je u potpunosti raznježila. Naime, vječnu ljubav prema svom zaručniku iskazala je putem jumbo plakata riječima: “Prisežem pred Bogom i narodom. U dobru i zlu od danas do zauvijek. Službeno tvoja Tatarinova”.

Inače, par se upoznao u jednom šibenskom hotelu u kojem je Nenad radio kao menadžer. Vezu su započeli u studenom 2017. godine, a ubrzo nakon toga, 11. siječnja 2018. godine, par se zaručio na Maldivima.

vjencanje
Izvor: Instagram profil Maje Šuput

Novopečenim mladencima želimo mnogo sreće u zajedničkom životu .

Izvor naslovne slike: dnevno.hr

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se