Bivša manekenka izrekla svoje „sudbonosno da“ na dan razornog potresa u Hrvatskoj

vjencanje-potres

„Ljubav uvijek pronađe način“, riječi su koje je izrekla bivša manekenka Anita Dujić nakon što je 29. prosinca izrekla svoje „sudbonosno da“. Sa svojim odabranikom odlučila je unijeti ljepotu u prilično tešku 2020. godinu i završiti je s najljepšim uspomenama. 😊

Intimno vjenčanje u Škotskoj

Anita Dujić i njen dugogodišnji partner Duncan Broadfoot svoje su zavjete izmijenili u crkvi u Glasgowu. Bila je to intimna ceremonija među kojima su se našli neki od članova obitelji i najbliži prijatelji.  

Možda bi to bila samo jedna od onih klasičnih priča o vjenčanju da se u trenutku njihova vjenčanja nije dogodio razoran potres u Hrvatskoj. Umjesto slavlja i veselja, Anitu je obuzela velika tuga.

Uz fotografiju na kojoj ona i Duncan stoje pred oltarom napisala je zaista emotivnu poruku: „Nakon jučerašnjih vijesti srce mi se slomilo, suze su se nizale i morala sam se pošteno potruditi da pronađem snagu i stavim osmijeh na lice za jedan od najvažnijih dana u mom životu. Hvala mojoj obitelji i prijateljima na ogromnoj podršci, iako nisu mogli fizički biti uz nas. Drž’te se svi doma, zajedno smo jači, a ovo će proći. Mora.“

Anita je zablistala u chic midi haljini

Za najvažniji dan u životu, Anita je odabrala chic midi haljinu i lakirane salonke, dok se u vjenčanom buketu našao i čičak – biljka koja simbolizira sreću. Njen novopečeni suprug slijedio je tradiciju i u bračnu luku uplovio odjeven u kilt.

Izvor fotografije: Instagram profil anita_dujic

Izvor fotografije: Instagram profil anita_dujic

Ljubavna priča Anite i Duncana

Zaljubljeni par upoznao se još 2017. godine na setu filma „Mamma Mia 2“ gdje je Anita radila kao scenografkinja i dekoraterka seta, dok je Duncan radio kao location manager. Svoju su ljubav najprije održavali na daljinu, a zatim je Anita neko vrijeme boravila u Škotskoj i Engleskoj. Nakon što je 2018. godine ostala u blaženom stanju, ipak se odlučila vratiti u Hrvatsku.

Sredinom siječnja 2019. godine novopečeni su supružnici postali roditelji kćerkice Lily.

Izvor fotografije: Instagram profil anita_dujic

Anita sada živi na dvije lokacije, a mjesec dana prije blagdana otputovala je s Lily u Škotsku. Jedan od razloga svakako je bio vjenčanje. 😊

Izvor naslovne fotografije: Instagram profil anita_dujic

Share on facebook
Share on whatsapp

Posljednje objave

Kategorije

Tagovi

Oglasi

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se