Najbolji pokloni za mladence u 2020.

pokloni-mladenci

Vjenčanje vama dragih ljudi je na pomolu pa razmišljate o prigodnom poklonu?

Osim novca, želite im darovati neki zanimljiv poklon koji će ih neprestano podsjećati na vas?

Kako bismo vam pomogle oko izbora idealnog poklona za mladence, popisale smo nekoliko ideja koje će ih zasigurno oduševiti. 😊

Pokloni za mladence s kojima ne možete pogriješiti

Aparat za kavu

Ako su budući mladenci veliki kavopije, tada je aparat za kavu savršen poklon za njih. Posebice ako izaberete onaj koji će se svojim izgledom i bojom idealno uklopiti u njihov dom.

Osim što će im biti koristan, ovaj aparat stalno će ih podsjećati kako na vas tako i na dan njihovog vjenčanja. 😊

aparat-kava

Izvor: kitchenaid.hr

Vremenska kapsula

Vremenska kapsula omogućit će mladencima trajnu pohranu vjenčanih uspomena koje će s veseljem pregledavati u godinama koje slijede.

Osim albuma u koji će moći staviti svoje najljepše vjenčane fotografije, vremenska kapsula uključuje memorijske kartice na koje obitelj i prijatelji mogu napisati želje za njihov bračni život.

Sadrži i list s obiteljskim stablom na koji će moći zabilježiti datume rođendana svoje najuže obitelji, karticu na kojoj će zabilježiti svoje osjećaje prilikom planiranja vjenčanja, opisati svoj novi dom i još štošta drugo.

vremenska-kapsula

Izvor: amazon.com

Pojačalo zvuka za mobitel

A što kažete na unikatno pojačalo zvuka za mobitel? Ma tko to ne bi poželio imati u svom domu?

Osim što će mladenci uživati u omiljenoj glazbi, ovo pojačalo u vintage stilu odlično će se uklopiti u njihov novi dom. Zvuči savršeno, zar ne?   

pojacivac-zuka-mobitel

Izvor: amazon.com

Personalizirana karta s najdražim mjestom

Kad bi vam netko rekao da postoji mogućnost izrade karte s vašim omiljenim mjestom, vjerujemo da biste bili veoma oduševljeni.

Zato, poklonite mladencima kartu s gradom u kojem žive i pribadačom u obliku srca označite mjesto na kojem su se zaručili i mjesto u kojem se održalo vjenčanje, odnosno sva ona mjesta koje za njih imaju posebna značenja.

personalizirana-karta

Izvor: uncommongoods.com

Personalizirana kutija s vinom

Iako vam na prvi pogled možda zvuči isfurano, ovdje nije riječ o klasičnoj kutiji s vinom. Riječ je o personaliziranoj kutiji s imenima mladenaca, datumom i mjestom vjenčanja te bocama vina za godišnjice braka!

Odlučite li se za ovaj unikatan poklon, vaši će mladenci biti opskrbljeni zdravicom za sljedeće 3 godišnjice braka.

personalizirana-kutija-vino

Izvor: uncommongoods.com

Kristalni svijećnjaci

Imate li u glavi već predviđeno mjesto u njihovom domu za ovakav kristalni svijećnjak, tada se ne ustrčavajte to im pokloniti. I ne, neće biti prejednostavno ili dosadno. Posebice ako znate da mladenci već duže vrijeme planiraju kupiti nešto slično. 😊

kristalni-svijecnjak

Izvor: uncommongoods.com

Personalizirano platno

Pjesmu koju mladenci izaberu za svoj prvi ples obično je njihova omiljena pjesma. Zašto im ne biste poklonili personalizirano platno s riječima te pjesme?

Njihova imena, datum vjenčanja i riječi najdraže pjesme u obliku srca na platnu – ima li išta ljepše?

personalizirano-platno

Izvor: etsy.com

Fotografija „raskrižje ljubavi“

Još jedan cool poklon za mladence je fotografija „raskrižje ljubavi“. Personalizirajte fotografiju njihovim prezimenima i stvorite nezaboravnu uspomenu koju će s ponosom pokazivati ama baš svima!

personalizirana-fotografija

Izvor: uncommongoods.com

Personalizirani tanjurići za vjenčano prstenje

Ručno rađeni tanjurići od gline za odlaganje vjenčanog prstenja jedan je od poklona koji oduševljava apsolutno sve. Iskreno, tko ne bi poželio ovako nešto?

Posebice ako se na njima nalaze vaša imena i datum vašeg vjenčanja. Vjerujemo kako će se i vaši mladenci jednako razveseliti kao što biste se i vi.

tanjuric-vjencano-prstenje

Izvor: etsy.com

Prijenosni stolić za piknik

I za kraj, pronašle smo ovaj ručno rađeni drveni stolić kao idealan poklon za mladence.

Tako će mladenci moći otići na romantični piknik ili organizirati prijateljski piknik u prirodi. Možda ćete baš vi biti ti koji će dijeliti ovaj stolić s mladencima.

stolic-piknik

Izvor: uncommongoods.com

Nadamo se da će vam ovi pokloni za mladence služiti kao inspiracija za brojna nadolazeća vjenčanja. 🙂

 

Share on facebook
Share on whatsapp

Posljednje objave

Kategorije

Tagovi

Oglasi

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se