Unikatni pokloni za mladence

unikatni-pokloni-za-mladence

Što pokloniti mladencima, vječno je pitanje na koje je ponekad teško pronaći pravi odgovor.

Vjenčanja su se kroz povijest slavila kako bi novopečeni par dobio ponešto miraza za novi (zajednički) početak. Poklanjalo se posuđe, deke, haljine, ma sve što možeš zamisliti.

Ako nam ne vjeruješ, to možeš provjeriti iz prve ruke tako što ćeš pitati baku kakve su poklone za svoje vjenčanje dobili ona i djed.

Kada su u pitanju pokloni za mladence, danas su običaji ipak malo drugačiji.

Danas se poklanja novac

Na mnogim današnjim svadbama u Hrvatskoj poklanja se novac, bez obzira dolazi li mlada iz Slavonije, Dalmacije ili iz Zagreba. Novac je temeljni kapital koji par kasnije ulaže u kupnju gradilišta, stana ili kuće. Naravno, ima i onih koji će ga potrošiti na putovanje na Sejšele. Zašto ne, ako ih to veseli.

Ipak, bliža rodbina i najbolji frendovi imaju potrebu uz novac pokloniti i nekakav simbolični poklon. Nešto što će mladencima ostati doživotna uspomena.

Zato smo si dale truda i istražile zanimljive poklone koje možeš podariti tebi dragim ljudima na čije si vjenčanje pozvana.

Unikatni pokloni za mladence koji ostaju za cijeli život

Zvuk u slici

Pokloniti sliku može biti škakljivo, osobito ako nisi sigurna u nečiji ukus. Međutim, pokloniti sliku koja je grafički prikaz pjesme s prvog plesa može biti genijalna ideja. Na sam vizual moguće je dodati i QR putem kojeg se mobitelom može pustiti pjesma zabilježena na slici. Vrlo kreativno i unikatno, zar ne?

Personalised favourite song print gift sound waves gold silver image 1
Izvor fotografije: MadeByMikaLtd

Swiss Peak bežične slušalice

Možda su tvoji mladenci zaluđeni glazbom. Ako je tako, bežične stereo slušalice s visokokvalitetnim 3W zvučnikom i 105 DB osjetljivošću za savršeno zvučno iskustvo ujedno su i savršeni poklon za njih. 350 mAh baterija omogućuje slušanje glazbe do 8 sati na jednom punjenju, a punjenje baterije se obavlja u samo 1,5 sat. Domet do 10 metara. Slušalica može biti preklopljena, a s visokokvalitetnim aluminijskim kućištem i PU zračnim jastučićima slušalice su udobne za nošenje satima.

Izvor fotografije: www.swiss-peak.com

Kviz za filmoljupce

Par kojem ideš na vjenčanje obožava filmove? Onda će obožavati i ovu super zabavnu igru! Igra sadržava 140 kartica s pitanjima kojima ćete zaista testirati njihovo poznavanje filmografije. Kartice su pakirane u atraktivnu starinsku kutiju geometrijskih uzoraka.

Blockbuster the Game
Autor fotografije: Andy Parsons/Big Potato Games

Zahvalnost – Set karata

Set od 60 karata osmišljen je kao osobni podsjetnik na one trenutke, iskustva i stvari na kojima možemo biti svakodnevno zahvalni te ujedno služi kao inspiraciji za življenje u svakodnevnici. Brak je svakako jedan od tih trenutaka, zar ne?

school of life zahvalnost set karata SADRŽAJ
Izvor fotografije: selectedd.hr

Prenosivi roštilj

Poklanjaš li zaljubljenike u vrtne zabave i fini roštilj, prenosiv i prilagodljiv roštilj u kovčegu bit će savršen poklon za njih. Lagana konstrukcija od nehrđajućeg čelika s praškastim premazom mornarsko-plave boje zatvara se kopčom, a sastoji se od roštilja i pladnja za ugljen s kultnim Gentlemen’s Hardware znakom koji je, uz moto “Avantura počinje!”, otisnut na obje strane. Genijalno, zar ne?

Everdure CUBE Portable Charcoal Grill
Izvor fotografije: FOOD52

Set za kušanje whiskeyja

Ako pak je tvoj par jedan od onih za koje se kaže „fine guzice“, set za kušanje viskija sadrži sve potrebno pravim znalcima koji znaju cijeniti dobar whiskey: visko kvalitetne čaše i popularne whiskey kamenčiće s pripadajućom vrećicom, 2 podmetača, notes i olovku.

Izvor fotografije: amazon.com

Duet – snimanje pjesme u studiju

Super poklon za zaljubljene, ali i prijateljice, braću i sestre i sve zvijezde i zvjezdice u tvom životu. Podari im odlazak u studio kako bi snimili svoju omiljenu pjesmu uz pomoć profesionalnih producenata, super se zabavili i pripremili se na navalu obožavatelja i paparazza.

Young attractive musicians sensually singing working together on new music album in modern sound recording studio
Izvor fotografije: Freepik.com

Aparat za izradu kokica

Filmska večer nezamisliva je bez kokica . Ako je par jedan od onih koji pojede kokice prije nego je film počeo, uz ovaj aparat zaliha kokica nikada neće ponestati i uvijek će biti jednako dobre kao one iz Cinestara.

Izvor fotografije: www.amazon.co.uk

Izvor naslovne fotografije: Canva