10 ideja za izradu poklona gostima

uradi-sama-poklon-gostima

Došao je i taj dan! Svi ste se okupili i s veseljem ga proslavili. Tijekom cijelog slavlja vaši uzvanici pružili su vam neizmjernu podršku, a u njihovim očima mogla si vidjeti veselje i sreću.

Svima njima se želiš zahvaliti za te prekrasne trenutke koje su proveli s vama. Želiš im pokloniti nešto posve originalno i kreativno. Nešto što možeš izraditi sama, a što će ostaviti lijepu uspomenu na vaše vjenčanje. Naravno, želiš da to bude praktičan detalj kojeg će lako ponijeti kući.

Za sve vas koje razmišljate slično, pronašle smo nekoliko kreativnih ideja za izradu unikatnih poklona tvojim gostima.

Preostaje ti još samo da se prepustiš kreativi i vjerujemo da će svi vaši gosti biti oduševljeni!

Kartice s personaliziranim imenom i kratkom porukom

Mislimo da će se totalno oduševiti kada će vidjeti svoje ime i slatku poruku koju si uputila samo njoj ili njemu. Sigurno će ih takva slatka gesta raznježiti, a možda čak i rasplakati.

Slatka mala kutija 

Ubaci nekoliko kolačića, čokoladica i gumenih bombona u malu kutijicu ukrašenu ljubavlju. Vjeruj nam, gosti će biti iznenađeni ovim preslatkim poklončićem u kojem će bezbrižno uživati sljedećeg dana.

Personalizirana zahvalnica

Za svakog uzvanika možeš izraditi personaliziranu kartonsku zahvalnicu. Možda će ona zahtijevati malo više truda i vremena, ali zasigurno će urezati vaše vjenčanje u njihovo pamćenje .

Mirisna svijeća

Pokloni im ručno izrađene mirisne svijeće i ukrasi ih kreativnim detaljima i porukama. Počasti svoje goste nježnim mirisom koji će ih pratiti tijekom svakog opuštanja u njihovom dnevnom boravku.

Ručno oslikana platna

Ako si vješta u slikanju, za svakog uzvanika, na malom platnu oslikaj različite motive. Mislimo da će ih sa zadovoljstvom ponijeti kući i izložiti na neko vidljivo mjesto .

Piće u bočici

Svojim gostima možeš pokloniti mini, ručno izrađenu limunadu, sirup, liker ili pak vino. Upakiraj ga u ukrasnu bočicu, a na bočici ostaviti neku lijepu porukicu. Sigurno će guštati u svakom ispijenom gutljaju ručno izrađenog napitka!

Med, pekmez, kompot ili džem u posudici

Slatku, domaću deliciju upakiraj u kreativnu ambalažu! Eto, vidiš da i na jednostavan i brz način možeš doći do super poklona.

Biljka u teglici

Biljka u teglici godinama će ih podsjećati na vaše nezaboravno vjenčanje !

Razmisli o obliku te vrsti biljke i već si pronašla savršen, a jednostavan poklon!

Žitne pahuljice

Za zdravo započinjanje jutra, gostima pokloni žitne pahuljice upakirane u ukrasnu ambalažu. Sigurne smo da će uživati u svakoj žlici ovog kretivnog poklona.

Privjesak za ključeve

Kao super poklon, može poslužiti i privjesak za ključeve pa tako svakom uzvaniku pokloni veseli privjesak s njihovim imenom.

Koja ideja za izradu poklona tvojim gostima ti se najviše sviđa?
Ili su te sve oduševile pa se ne znaš za koju odlučiti?

Izvor naslovne fotografije: Canva

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se