Medeno putovanje na čarobne Maldive

Medeno putovanje na čarobne Maldive

Vrtoglave vrućine, pogled na tirkizno more i lijeno izležavanje ispod kokosovih palmi na bijelim pješčani plažama prvo su što tebi, a i tvom dragom pada na pamet kada pomislite na odmor ili pak medeni mjesec iz snova?

U tom slučaju mi vas pitamo, zašto najljepše trenutke vašeg života ne biste proveli na jednom od najljepših mjesta na svijetu iliti Maldivima? Ipak ćete ovo iskustvo pamtiti za života, zato i mislimo da se isplati rezervirati medeno putovanje jednako rano kao i salu za vjenčanje!

Zašto posjetiti Maldive?

Ova otočna država smještena je u Indijskom oceanu, a sastoji se od oko 1200 otoka grupiranih u 26 atola, od kojih je 200 naseljenih, a njih 80 se koristi za turizam. Već po dolasku u rezervirani resort, vožnja hidroavionom ili brodom tijekom koje ćete uživati u prekrasnom pogledu na tirkizni raj postat će vam jasno zašto se većina mladenaca odlučuje upravo na ovu daleku destinaciju.

Naravno, ne moramo ni spominjati visoke temperature na kojima ćete hvatati preplanulu boju, toplo more čija temperatura rijetko iznosi manje od 28 stupnjeva te kristalnu čistoću.

maldivi
Photo by Ishan @seefromthesky on Unsplash

Inače, zbog vidljivosti do čak pedesetak metara, Maldivi se svrstavaju među najbolje ronilačke destinacije na svijetu. Stoga okušate li se u ronjenju, svakako sa sobom ponesite podzemnu kameru kojom ćete zabilježiti prekrasno koraljno podmorje .

Osim plivanja i ronjenja na Maldivima vas očekuju i izleti promatranja dupina koje organizira svaki hotel. No možete se okušati i u windsurfingu, flyboardingu, fun tubingu, odbojci ili pak možete uživati u spa tretmanima resorta.

maldivi
Photo by Asad Photo Maldives from Pexels

Koji su poznati parovi otputovali na Maldive?

Znaš li da i mnogi poznati parovi obožavaju ovu destinaciju? Naime, Maja Šuput i njezin suprug Nenad Tatarinov jedan su od svojih medenih mjeseca proveli upravio na Maldivima, a ovu destinaciju Majin je odabranik odabrao i za prosidbu.

Također, pjevač Joe Jonas i glumica koju pamtimo po ulozi u popularnoj seriji “Game of Thrones”, Sophie Turner, svoje medeno putovanje proveli su u prekrasnom resortu Soneva Fushi na Maldivima.

maldivi
Photo by Asad Photo Maldives from Pexels

Izvor naslovne fotografije: Canva

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se