Neodoljive vilinske vjenčanice Sandre Haddad u romantičnoj bajci

Svaka nova kampanja dizajnerice Sandre Haddad pod nazivom “Vjerujete li u vile?” sanjiva je i romantična bajka koja donosi čarobnu kolekciju vilinskih vjenčanica u koje se lako zaljubiti na prvi pogled .

Kampanja vjenčanica za proljeće 2020.

Kreirane za vječne romantičarke, lepršave i lagane vjenčanice Sandre Haddad naglasit će prirodnu jednostavnost svake mladenke. Izrađene od najfinije čipke, prozračnog tila i delikatne svile ove vilinske vjenčanice naglašavaju ženstvenu gracioznost onih koje ih nose.

Modeli A kroja s korzetom kao gornjim dijelom naglasit će struk, podignuti grudi i otkriti ramena. Osobita pažnja posvećena je prepoznatljivim cvjetnim detaljima koji su ručno aplicirani na vjenčanice.

Sandre-Haddad
Sandre-Haddad

Uz tradicionalno bijelu, proljeće 2020. donosi nježnu paletu pastelnih nijansi u kojima posebno mjesto zauzimaju boja šampanjca kao i sve popularnija boja pudera. Silueta je ženstvena, a kolekciju odlikuje snažan osjećaj nesputanosti, lakoće i prozračnosti.

Sandre-Haddad

Vjenčanice iz nove kolekcije oduzimaju dah na prvu!

Sama dizajnerica za svoju novu kolekciju kaže da je romantična, sanjiva, čarobna, vilinska, nježna i bajkovita. Posebno je ponosna na udobnost haljina te naglašava kako će u svim modelima mladenke moći nesputano plesati cijelu večer.   

Kako bi svaka mladenka imala vremena za uživanje u odabiru ovih neodoljivih vjenčanica, dovoljno je unaprijed rezervirati termin za isprobavanje, a sama dizajnerica će svojim savjetima svakoj budućoj mladenki pomoći odabrati vjenčanicu koja će savršeno odgovarati ne samo njenoj silueti već i osobnosti, tipu i mjestu vjenčanja. Ipak, dizajnerica kaže da je kod odabira vjenčanice najvažnije da te već sama pomisao na nju čini sretnom.

vjenčanice

Više informacija o Sandrinoj novoj kolekciji možeš potražiti na službenoj web stranici te Facebook i Instagram stranici.

Foto: Marija Laća

Model: Darija Walter

Make up: Nikolina Gega

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se