Prekrasne bridal cipele s potpisom poznate sarajevske dizajnerice

Ako si od onih mladenki koja se želi odmaknuti od klasičnih modela cipela te na svom vjenčanju zablistati u prekrasnim bridal cipelama koje neće proći nezamijećeno, možda je brend o kojem ćemo pisati u nastavku pravi izbor za tebe. Vjeruj nam, nećeš saznati zašto tako mislimo ne ostaneš li i dalje s nama!

Znaš li da cipele ovog poznatog brenda nose žene diljem svijeta?

Riječ je, dakle, o brendu Gordana iza kojeg stoji sarajevska dizajnerica Gordana Dimitrijević s adresom u Francuskoj. Inače, ova je dizajnerica svoj rodni grad napustila davne 1995. godine i zaputila se u najromantičniji grad na svijetu.

Izvor: azra.ba

Tako je u Parizu završila modnu akademiju Studio Bercot, a prije pet godina pokrenula je i vlastiti brend cipela kojem pripadnice nježnog spola jednostavno ne mogu odoljeti. Osim u prodavaonici u Parizu, zahvaljujući online prodaji, kreacije ove poznate dizajnerice dostupne su ženama širom svijeta.

Po čemu su bridal cipele ovog brenda toliko karakteristične?

Znaš i sama da su upravo cipele te koje mogu transformirati cjelokupni outfit, zato imaju i vrlo važnu ulogu prilikom odabira vjenčanog looka. Kako dizajnerica, Gordana Dimitrijević, na prvo mjesto stavlja udobnost i stabilnost, na bol izazvanu vrtoglavim i neudobnim cipelama možeš zaboraviti odmah u startu.

Što se tiče bridal kolekcije, u istoj prevladavaju modeli sandala i salonki u bijeloj, zlatnoj te srebrnoj boji. Ono po čemu su toliko uočljivi ovi modeli jesu raskošni ukrasi, šljokice, cirkoni, fantastični geometrijski dizajn te neobične pete. 

Uvjeri se i sama!

bridal-cipele
bridal-cipele
gordana-dimitrijević-cipele
bridal-cipele
gordana-dimitrijević-cipele
gordana-dimitrijević-cipele

Ni to nije sve jer odvažne mladenke, osim nabrojenih nijansi, mogu birati između cipela u jarkim bojama po čemu je ovaj brend također prepoznatljiv. Kako se u kolekciji istoimenog brenda nalazi i cijela linija torbi, buduće mladenke, kume kao i sve ostale uzvanice svoj vjenčani outfit mogu upotpuniti još jednim modnim detaljem. Može li bolje?

gordana-dimitrijević-cipele

Imaš li već svog favorita?

Slike cipela preuzete su s: gordana.fr

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se