Medeni mjesec na Arubi? Mi smo za!

medeni-mjesec-aruba

Zalazak sunca nad tirkizno plavim morem, šetnje po pješčanim plažama i promatranje nestvarno lijepih flamingosa, nešto je o čemu ti i tvoj dragi oduvijek maštate?

Zašto svoje medeno putovanje ne biste iskoristili za ostvarenje svoje želje i stvaranje nezaboravnih uspomena?

Sigurne smo kako će vam nakon iscrpne organizacije vjenčanja odlično prijati putovanje u daleki, egzotični kraj kojeg nikada nećete zaboraviti.

Jedan od takvih krajeva zasigurno je Aruba, otok u Karibima koji se nalazi 25 km sjeverno od Venezuele.

Aruba – još jedan raj na zemlji

Zamislite situaciju u kojoj se kupate u beskrajnom čistom moru i izležavate ispod kokosovih palmi, a već u sljedećem trenutku obilazite pećine ili odlazite u istraživanje davno potopljenog broda.

Zvuči savršeno, zar ne?

Upravo je Aruba savršena destinacija kako za one koji se žele kvalitetno odmoriti tako i za one željne prave avanture.

Ono po čemu je Aruba posebna jesu flamingosi koji će s vama boraviti na plaži i učiniti vaše fotografije s medenog mjeseca nestvarno lijepima.

flamingosi-aruba

Osim toga, ovaj je otok prepun područja s kaktusima, aloe verom kao i čarobnim divi-divi stablima. Boravkom na Arubi imat ćete osjećaj kao da ste u nekom od popularnih američkih filmova.

Aruba nudi i mnoštvo sportskih aktivnosti pa tako možete uživati u surfanju, paraglajdingu, jedrenju ili vožnji kajakom.

voznja-kajakom

Poželite li roniti, očekujte probijanje kroz čitava jata sićušnih riba u tirkizno plavom moru. Vjerujemo kako će vas ovo najviše oduševiti! 😊

Koje još sve ljepote skriva Aruba?

Aruba je zaista bogata prirodnim ljepotama. Jedna od glavnih atrakcija Arube je Nacionalni park Arikok prekriven kaktusima, špiljama i pješčanim dinama.

Nadamo se da ne moramo naglašavati kako ovdje mogu nastati fotografije za poželjeti, posebice ako se popnete na jednu od stijena i snimite nevjerojatan prizor zalaska sunca iza ogromnih kaktusa. 😊

Parakeeti, koze, zmije, iguane, gušteri različitih boja, samo su neke od životinja koje ćete pronaći u ovom parku. Ne zaboravimo spomenuti kako park možete razgledavati pješice ili pak na konju. 😊

Prirodni bazen i životinjski vrt prepun zmija, klokana, majmuna i ocelota (gdje neke od njih možete i hraniti), još su neke od ljepota u kojima možete uživati tijekom boravka na Arubi.

U koje god godišnje doba poželite otići na Arubu, ne morate brinuti o vremenu. Prosječna godišnja temperatura na Arubi iznosi 28 stupnjeva što je čini jednom od najpoželjnijih destinacija brojnih mladenaca. 😊

aruba-medeni-mjesec

Nadamo se da smo vas inspirirale na medeno putovanje na Arubu te da ćete uživati kako znate i umijete. 😊

Share on facebook
Share on whatsapp

Posljednje objave

Kategorije

Tagovi

Oglasi

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se