Ovakve bi fotke svaki par trebao snimiti na medenom mjesecu

fotografije-s-medenog-mjeseca

Nakon prekrasnih vjenčanih fotografija koje mame poglede tek jednim pogledom na njih, pitamo se tko ne želi savršene fotke s medenog mjeseca? Isto kao i svadbene fotografije, medene će uspomene zauvijek ovjekovječiti sve one predivne trenutke koje ćeš provesti u zagrljaju svog dragog. Zato ti i savjetujemo škicnuti u naše savjete jer možda njihovim čitanjem dobiješ inspiraciju za kreiranje predivnih fotki na medenom mjesecu! 😊

Predivan zalazak sunca

Ima li ljepših fotografija od onih snimljenih u vrijeme zalaska sunca? Ma tko bi samo odolio onom nježnom sjaju te zlatnom svjetlu koje stvara posebnu romantičnu atmosferu. Vjeruj nam, poziranjem u zagrljaju svog muškarca dobit ćeš čarobne fotografije u to ne sumnjaj!

fotografije-snimljene-na-medenom-mjesecu
Izvor: i.pinimg.com

Šetnja čarobnom medenom destinacijom

Zamisli sad sljedeći prizor. Ti i dragi razgledavate predivnu lokaciju na kojoj provodite medeni mjesec. Hodajući se držite za ruke prilikom čega je vaš nasmijani pogled usmjeren jedno prema drugome. Čarobno, zar ne? 🤩

P.S.: Obuhvati i predivan krajolik jer će izmamiti uzdahe brojnih pratitelja na društvenim mrežama samo tako!

fotografije-snimljene-na-medenom-mjesecu
Izvor: flytographer.com

Slatki poljubac

Medenu fotografiju možeš začiniti strastvenim poljupcem, naravno u čijoj se pozadini naziru ljepote vaše medene destinacije.

fotografije-snimljene-na-medenom-mjesecu
Izvor: lostinlovephotography.com

Crno-bijele fotografije

Naravno da ćeš htjeti zabilježiti predivno plavo more, zelene vinograde i sve one šarene znamenitosti koje si vidjela, no ipak nekoliko fotografija snimi i u crno-bijeloj varijanti. Odlično će se uklopiti u vaš dom i svakodnevno vas podsjećati na romantične trenutke s putovanja.

crno-bijele-fotografije
Izvor: wedding.teknolovizyon.xyz

Živahne fotografije

Osim svih oni fotografija na kojima se grlite i ljubite, jednako će lijepe biti i živahne fotografije na kojima se smijete od uha do uha.

P.S.: Svim pripadnicima muškog spola savjetujemo da od svojih boljih polovica izmame onaj najveći osmjeh, na način na koji samo oni to znaju 😉.

fotografije-snimljene-na-medenom-mjesecu
Izvor: ohhcouture.com

Spontane fotografije

Znaš već i sama da su spontane fotografije one najljepše fotografije. Stoga se opustite i snimite nekoliko ležernih fotografija. Ipak je iza vas cjelokupna organizacija vjenčanja tako da je vrijeme za uživanje!

lezerne-fotografije
Izvor: tonigphoto.com

Za predivne fotke u najvećoj je mjeri zaslužna čarobna pozadina iliti lokacija, zar ne? Zato te i pozivamo da zaviriš u naš stari članak u kojem smo pisale o top destinacijama za medeni mjesec. Možda te koja od njih toliko inspirira da snimiš sve tipove fotografija o kojima smo pisale.

Za kraj pak ćemo te još pitati jesi li već razmislila o tome kakve ćeš sve fotke snimiti na vašem medenom mjesecu? 😉