Medeni mjesec na bajkovitim Sejšelima

medeni-mjesec-sejseli

Ti i tvoj dragi razmišljate o svom medenom putovanju na neko egzotično mjesto, ali nikako ne možete odlučiti koje mjesto biste najviše voljeli posjetiti?

Naravno, među prvima na listi su vam sigurno Maldivi, Bali, Bora Bora, Havaji ili Aruba.

No što kažete na medeni mjesec na bajkovite Sejšele?

Upravo su Sejšeli jedna od top destinacija za medeni mjesec brojnih mladenaca. 🙂

Sejšeli – raj na zemlji

Sejšeli se sastoje od ukupno 115 otoka od kojih su samo njih 33 naseljena. Poznati su po neodoljivim pješčanim plažama, koraljnim grebenima, granitnim otočićima te iznimno ljubaznim i gostoljubivim stanovnicima.

Zbog nestvarno lijepih plaža, ali i nevjerojatnih vrsta ptica i biljaka za koje se smatra da su nadživjele milijune godina, Sejšeli se često nazivaju i „rajem na zemlji“.

Samo slijetanje na Sejšele pružit će vam nezaboravno sjećanje budući da se avionska pista nalazi usred oceana.

Jedna od najvećih prednosti Sejšela su bajkovite skrivene plaže na kojima ćete moći provesti cijeli dan potpuno sami.

medeni-mjesec-sejseli

Osim kupanja i sunčanja, možete biciklirati po otocima te posjetiti plantaže kokosa, pamuka i duhana. Ne zaboravimo spomenuti i da su Sejšeli poznati po gigantskim kornjačama koje svakako vrijedi vidjeti.

Želite li se upustiti u avanturu kroz prašume, Sejšeli su puni lokalnih agencija koje vrlo jeftino organiziraju jednodnevna putovanja i upoznavanje divljine ovih čarobnih otoka.

Još jedan razlog zašto biste trebali posjetiti Sejšele jesu njihovi kokteli od ruma. Upravo na Sejšelima se pije najbolji rum, ali i vino do palme. 😊

Kada je najbolje vrijeme za posjetiti Sejšele?

Iako Sejšeli imaju savršenu klimu gotovo cijele godine, postoji određeni period u godini kada ih je najbolje posjetiti. Želite li provoditi svoj medeni mjesec na Sejšelima za vrijeme velikih vrućina, idealno vrijeme za to je od ožujka do studenog.

Naime, od prosinca do kraja veljače Sejšeli znaju biti dosta kišoviti. Budući da to nisu velike kiše niti oluje, to vam ne bi trebalo pokvariti vaš dugoočekivani odmor. Osim toga, to vam može biti savršena prilika za kvalitetan odmor.

No ako ipak zamišljate svoj medeni mjesec okupani suncem, svakodnevnim kupanjem i sunčanjem, onda je najbolje vrijeme za putovanje od proljeća do jeseni.

sejseli-romantika

Izvor: passportinonehand.com

Najmirnije more je između ožujka i lipnja pa je tada najpovoljnije vrijeme za ronjenje i jedrenje.

Nadamo se da smo vas inspirirale na medeno putovanje na bajkovite Sejšele te da ćete stvoriti nezaboravne uspomene kojih ćete se sjećati do kraja života. 😊

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se