Još jedno skromno kraljevsko vjenčanje: Udala se Eleonore Jelena von Habsburg

skromno-kraljevsko-vjencanje-eleonora-habsburg

Da je ljubav jača od svega pa čak i od korone, dokaz su brojni mladenci koji su se unatoč svim zabranama i epidemiološkim mjerama odlučili vjenčati.

Tako smo svjedočili vjenčanju Martine i Zorana pod maskama, ali i vjenčanju Camille i Alexandera na državnoj granici.

Ni princeza Beatrice nije više željela čekati pa je brzinski organizirala svoje vjenčanje – prvo tajno kraljevsko vjenčanje unazad 235 godina. No tu priča ne staje. Nedavno se udala i praunuka posljednjeg austrijskog cara Karla I. Bilo je to još jedno skromno kraljevsko vjenčanje. 😊

Skromna ceremonija vjenčanja u Monte Carlu

Pandemija koronavirusa nije spriječila ni 26-godišnju Eleonoru Jelenu von Habsburg da kaže svom odabraniku „da“. Njen suprug tako je postao 34-godišnji vozač formule, Jérôme d’Ambrosio.

Iako su morali odgoditi svoje raskošno vjenčanje, odlučili su prirediti skromnu ceremoniju vjenčanja. Vjenčanje se održalo u Monte Carlu, a prisustvovali su mu samo najuži članovi obitelji – roditelji i kumovi.

Eleonore Jelena von Habsburg bila je od glave do pete u bijelom

Eleonore je za ovu prigodu odjenula bijelu midi vjenčanicu sa spuštenim ramenima. Otvorene bijele sandale, raskošne bijele naušnice i kratki bijeli veo upotpunili su njen vjenčani outfit.

Jérôme je pak odjenuo tamno plavo odijelo u kombinaciji s bijelom košuljom i svjetlo plavom kravatom.

View this post on Instagram

20.07.2020 ♾ 📸 @luc_castel

A post shared by Eleonore Habsburg (@eleonorehabsburg) on

Mladi je par zbog pandemije dio proljeća proveo u Hrvatskoj

Prije nego što je situacija s koronavirusom postala ozbiljna, Eleonora, Jérôme i njena majka posjetili su otok Lopud. Kako se svakim danom virus širio te se donosile razne epidemiološke mjere, odlučili su ostati u Hrvatskoj.

Tako su dio proljeća proveli u nekadašnjem samostanu gospe od Špilice iz 15. stoljeća koji je Eleonorina majka, Francesca von Thyssen-Bornemisza, proteklih nekoliko godina uređivala. Iz napuštene ruševine napravila je elegantnu oazu za odmor.

Raskošno vjenčanje održat će se do kraja godine?

Tijekom njihovog boravka u Hrvatskoj, Francesca je kazala kako se nadaju da će se raskošno vjenčanje ipak moći održati ove godine. Svi su tužni, kako zbog toga što je Eleonora morala odgoditi svoje vjenčanje, tako i zbog svih ostalih mladenki koje su morale učiniti isto.

Podsjetimo se, Eleonora i Jérôme upoznali su se prije tri godine na letu iz Londona u Nice.

Nadamo se da će uskoro moći održati svoje vjenčanje, a do tada im želimo mnogo sreće u braku. 😊

Share on facebook
Share on whatsapp

Posljednje objave

Kategorije

Tagovi

Oglasi

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se