Presvlačenje u drugu vjenčanicu – da ili ne?

Inspirirana brojnim slavnim licima koje za svoje vjenčanje odabiru i do nekoliko kreacija, i ti razmišljaš o presvlačenju u drugu vjenčanicu?

Kako bi bila sigurna je li to zaista najbolji izbor za tebe, donosimo ti nekoliko argumenata za i protiv presvlačenja vjenčanice. 😊

Presvlačenje u drugu vjenčanicu – zašto ne?

Nekada je presvlačenje u drugu vjenčanicu bio svojevrstan običaj. Mladenke su nosile velike i teške vjenčanice koje su im najčešće otežavale kretanje pa su se nakon ponoći presvlačile u laganije haljine.

Vjenčanice bijele boje, koja simbolizira nevinost i čistoću, zamijenile su haljinama crvene boje što je predstavljalo prelazak u novi period života. Nova haljina i druga boja jasno su prikazivale tu promjenu.

Danas se mladenke umjesto u crvene haljine presvlače u laganije haljine bijele ili neke druge svijetle boje. Osjećaš da želiš njegovati ovaj običaj ili si pronašla veliku i tešku haljinu kojoj nikako ne možeš odoljeti?

Tada je presvlačenje u drugu vjenčanicu svakako odličan izbor za tebe. Posebice ako nemaš ograničeni budžet. 😊

presvlacenje-u-drugu-vjencanicu
Izvor fotografije: huffpost.com

U potrazi za vjenčanicom iz snova, možda si naišla na dvije božanstvene kreacije i ne možeš se odlučiti samo za jednu? Tko kaže da ne možeš nositi obje?

Razmisli koliko ćeš još puta u životu moći nositi dvije vjenčanice. Vrlo je jasno – nijednom.

Ne želiš se presvući u drugu vjenčanicu? I to je u redu

Pronašla si vjenčanicu baš po svojoj mjeri i ne pada ti na pamet skidati je sa sebe? To je sasvim u redu. Danas postoji velik izbor laganih vjenčanica što ti zasigurno ide u prilog.

minimalisticka-vjencanica
Izvor fotografije: freepik

Posebice ako si izdvojila pozamašnu svotu novca za svoju vjenčanicu. Tada zaista nema potrebe za dodatnim troškovima i novom vjenčanicom.

Uostalom, samo je jednom tvoje vjenčanje. Ako si već pronašla onu „pravu“ za sebe, zašto je ne bi nosila cijelu noć?

No zapamti: kako god odlučila, najvažnije od svega je da se osjećaš sretno i ispunjeno. 😊

Izvor naslovne fotografije: Freepik.com

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se