Ellie Goulding na svom je vjenčanju zablistala u čak četiri kreacije

Pjevačica Ellie Goulding prošle se subote udala za svog dugogodišnjeg dečka Caspara Joplinga. Svečana ceremonija održala se u gotičkoj katedrali York Minster, dok pak se slavlje nastavilo u raskošnom dvorcu Howard. Ova poznata britanska zvijezda za svoje je vjenčanje odabrala ne jednu, već četiri kreacije. U čemu je sve zablistala otkrivamo za čas!

Spremna?

Predivne kreacije poznate pjevačice

Naime, za svečanu je ceremoniju odabrala Chloe vjenčanicu u viktorijanskom stilu koju je dizajnirala dizajnerica Natacha Ramsay-Levi. Ova elegantna vjenčanica s visokim ovratnikom te volanima bila je upotpunjena perlicama, a sezala je do poda. Kako su svi ukrasi bili ručno ušiveni na haljinu, čak su sadržavali i inicijale imena mladenaca, ne čudi nas toliko što je na njenu izradu potrošeno preko 640 sati.

Izvor fotografije: Instagram profil elliegoulding

Jednostavan vjenčani look Ellie Goulding zaokružila je dugačkim šlepom, romantičnim buketom te prekrasnim nakitom. Od nakita je odabrala veliko prstenje te tri naušnice na svakom uhu – dvije dijamantne te jednu bisernu. Što se tiče vjenčane frizure i šminke odlučila se za posve ležeran makeup te elegantnu nisku punđu.

Kasnije je zablistala u predivnoj haljini spuštenih ramena dizajnerice Stelle McCartney, a vjenčani outfit dodatno je naglasila predivnim visećim naušnicama.

Photograph, Bride, Formal wear, Snapshot, Suit, Ceremony, Wedding, Photography, Dress, Event,
Izvor fotografije: Instagram profil elliegoulding

Sljedeća pak je kreacija bila ona s potpisom Ralph & Russo čiji je gornji dio bio od perlica, dok pak je donji dio mamio poglede zbog dubokog i zanosnog proreza. Uz ovu kreaciju kombinirala je raspuštenu kosu koju je ukrasila rajfom od perlica, a koji se slagao s vjenčanicom.

Izvor fotografije: Instagram profil elliegoulding

Posljednja kreacija koju je nosila bila je francuske kuće Balmain. Savršeno je istaknula njenu zavidnu figuru i vitke noge, a posebno su nam za oko zapeli njeni neobični rukavi.

Izvor fotografije: Timmsy / backgrid

Brojne poznate face prisustvovale su vjenčanju  

Ova 32-godišnja pjevačica na svečanu je ceremoniju stigla u plavom Volkswagen kombiju iz 70-ih, a samoj ceremoniji prisustvovali su brojni poznati. Dakle, američka pjevačica Katy Perry sa zaručnikom Orlandom Bloomom, britanski pjevač James Blunt sa suprugom, komičar Jimmy Carr, Sienna Miller te princeza Beatrice i Eugenie.  

Složit ćeš se s nama da se uistinu radi o vjenčanju iz snova! Inače, za planiranje istog novopečeni su mladenci angažirali agenciju koja se brinula i o vjenčanju princa Williama i Kate Middleton, princa Harryja i Meghan Markle te Pippe Middleton i Jamesa Matthews.
Izvor naslovne fotografije: Instagram profil elliegoulding