Ispovijesti vjenčanih kuma: Mladenke su ponekad previše zahtjevne

Ispovijesti vjenčanih kuma: Mladenke su ponekad previše zahtjevne

Svaka mladenka želi zablistati na svom vjenčanju i osigurati uzvanicima noć za pamćenje. Naravno, sve je lakše uz pomoć najbolje prijateljice – vjenčane kume.

Ona sudjeluje u odabiru vjenčanice, frizure, šminke i manikure, pomaže organizirati djevojačku zabavu, podrška je u teškim trenucima. Sve to i još mnogo toga ona je spremna učiniti!

No jesu li mladenke možda ipak previše zahtjevne prema svojim vjenčanim kumama?

Neke zasigurno jesu, što dokazuje činjenica da su na društvenoj mreži Reddit isplivala brojna neugodna iskustva vjenčanih kuma.

Mladenka je od vjenčane kume zahtijevala isključivo podignutu frizuru

Kako je vjenčana kuma imala izrazito gustu i lijepu kosu, mladenka je od nje zahtijevala da nosi podignutu frizuru. Bojala se kako bi njena kosa pored kose vjenčane kume mogla izgledati loše. Vjenčana kuma nije smjela imati ni kosu svezanu u rep, kao ni pletenicu, a niti pundžu.

mladenka-vjencana-kuma-frizura

Izvor: lara.kauniithiukset.uk

Naredila je svim pozvanim djevojkama da oboje kosu

Zanimljiva želja jedne mladenke bila je da sve djevojke koje će prisustvovati vjenčanju oboje svoju kosu kako bi jedino ona imala plavu boju kose. Budući da njena vjenčana kuma nije željela obojati svoju prirodno plavu kosu, mladenka se naljutila na nju i zamijenila je novom vjenčanom kumom.

Mladenka se naljutila što vjenčanoj kumi ne raste kosa dovoljno brzo

Kao što to obično biva, vjenčana kuma sama odabire frizuru koju želi imati. No u ovom slučaju to nije bilo tako. Mladenka je odabrala frizuru umjesto kume, ali za tu je frizuru kosa trebala biti dulja. Tada se naljutila na nju jer joj kosa ne raste dovoljno brzo.

ispovijesti-vjencanih-kuma-kosa

Izvor: stephaniesunderland.com

Optužila je kumu da je lijena

Budući da su mladenci imali ograničeni budžet s kojim su raspolagali te pokušavali smanjiti troškove, odlučili su sami napraviti vjenčanu dekoraciju i poklone za goste.

Mladenka je tada od svoje vjenčane kume tražila da 5 dana u tjednu provede s njom izrađujući sve što joj potrebno. A kad bi ona imala obaveze ili bi se jednostavno željela odmoriti, mladenka se naljutila na nju i optužila ju da je lijena.

Zaprijetila vjenčanoj kumi da ne smije zatrudniti do njenog vjenčanja

Još jedna vrlo neobična ispovijest vjenčane kume. Mladenka joj zaprijetila kako ne smije zatrudniti jer će joj u suprotnome sve pokvariti. Rekla joj je i kako joj to nikada neće moći oprostiti. Također, zahtijevala je od nje da mora imati francusku manikuru, ekstenzije trepavica, pramenove i obojene obrve.

Mladenka natjerala sve djevojke da nose iste cipele

Jedna je mladenka svim djevojkama kupila iste cipele i zahtijevala od njih da ih nose na njezino vjenčanje. Vjenčanoj su kumi cipele bile premalene do te mjere da su joj prsti sa strane virili van.

Također je od svih cura tražila da imaju umjetne nokte i istu šminku – istu nijansu pudera, isto sjenilo za oči, rumenilo, tuš za oči i maskaru.

Eto, to su neke od neugodnih iskustava vjenčanih kuma. Jesi li i ti doživjela nešto slično? Slobodno podijeli s nama svoje iskustvo u komentaru ispod članka. 😊

Izvor naslovne fotografije: Canva

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se