Otkrij svoju savršenu destinaciju za medeni mjesec prema horoskopskom znaku

horoskop putovanja

Konačno je došao red i na odabir destinacije za vaš medeni mjesec!

No kako se od tih silnih egzotičnih destinacija odlučiti samo za jednu? Ili bolje rečeno, kako znati da je upravo ta destinacija savršena za medeni mjesec?

Ako ti se takva i slična pitanja motaju po glavi, možda će ti odabir destinacije prema horoskopskom znaku pomoći kod odluke. 😊

Ovan, lav i strijelac

Ovi vatreni znakovi poznati su po avanturističkom duhu pa ni ne čudi što odabiru destinacije u kojima mogu stvarati spektakularne uspomene sa svojim partnerima.

Činjenica da će takve trenutke dijeliti sa svojom voljenom osobom, posebno ih inspirira. Bilo da se radi o skakanju s padobrana, raftingu ili pak planinarenju, iz svake takve aktivnosti oni izvlače najbolje. Savršene destinacije za ovna, lava i strijelca tako su Island, Kenija i Kambodža.

medeni-mjesec-kenija
Photo by Damian Patkowski on Unsplash

Bik, Djevica i Jarac

Pripadnici zemljanih horoskopskih znakova tipični su romantičari u duši. Zbog toga su njihove idealne destinacije za medeni mjesec one koje odišu ljubavlju i romantikom.

Osim što vole provoditi zajedničko vrijeme u četiri zida, također vole istraživati nepoznate krajeve i isprobavati vrhunska jela. Savršene destinacije za bika, djevicu i jarca svakako su Italija i Francuska.

medeni-mjesec-italija
Photo by Anders Jildén on Unsplash

Rak, Škorpion i Ribe

Pripadnicima vodenih horoskopskih znakova zasigurno je najdraže mjesto – uz vodu.

Lokacije o kojima su kao mali samo maštali, sada postaju njihova stvarnost. Čarobne pješčane plaže i zalazak sunca savršeni su suputnici u stvaranju jedinstvenih uspomena. Zbog toga su savršene destinacije za njih Tajland, Sejšeli i Maldivi.

medeni-mjesec-tajland
Photo by Evan Krause on Unsplash

Blizanci, Vaga i Vodenjak

Ovi su horoskopski znakovi poznati i kao zračni znakovi. Za razliku od vodenih znakova, blizancima, vagi i vodenjaku moglo bi ubrzo dosaditi izležavanje na plaži. Zbog toga su europske zemlje ili neke druge države s bogatom ponudom aktivnosti puno bolji izbor za njih.

Vrlo im je važno da mogu iskusiti brojne stvari – izvrsnu hranu, istraživanja nepoznatih mjesta i njihovih običaja, masaže pa sve do uživanja u četiri zida. Savršene europske destinacije za ove horoskopske znakove su Amsterdam, Pariz i London. Osim njih, odličan izbor je i New York. 

medeni-mjesec-amsterdam
Photo by Piotr Chrobot on Unsplash

Eto, nadamo se da su te ove informacije inspirirale na odabir vaše savršene destinacije za medeni mjesec. 😊

Izvor naslovne fotografije: freepik.com

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se