Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home/pisalica/princeza.hr/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 1912
Hit su mala vjenčanja! Otkrijte njegove prednosti u odnosu na veliko vjenčanje

Hit su mala vjenčanja! Otkrijte njegove prednosti u odnosu na veliko vjenčanje

malo-vjencanje-prednosti

Već smo vam pisale o milenijalcima, generaciji ljudi koja uvodi nove trendove u svijet vjenčanja. Rođeni su od 1980. godine do 2000. godine, a karakterizira ih ležeran pristup životu, ali i vjenčanju.

Pitate se zašto ih sada spominjemo i kakve veze imaju s malim vjenčanjima?

Upravo su oni zaslužni za sve veću popularnost malih vjenčanja. Milenijalci su poznati po tome što odstupaju od velikih, skupih i tradicionalnih svadbi te preferiraju organizaciju malih vjenčanja.

Razmišljate li i vi o organizaciji malog vjenčanja, osobito nakon korone i suludih propisa od strane Civilnog stožera, u nastavku pročitajte nekoliko prednosti koje takvo vjenčanje pruža. 😊

Planiranje malog vjenčanja donosi manje stresa

Pomisao na planiranje vjenčanja budi u nama posebne osjećaje, zar ne?

No ipak, planiranje zahtjeva i mnogo vremena i truda kako bi sve ispalo onako kako smo zamišljali. Posebice ako je u pitanju vjenčanje za 200 – 300 ljudi. Naravno da ćete željeti svakom od njih udovoljiti, no što je veći broj želja i potreba uzvanika, raste i količina stresa.

S druge strane, kada znate da ćete taj dan biti okruženi s obitelji i najboljim prijateljima koje jako dobro poznajete, količina stresa će se svakako smanjiti. U društvu onih koji vas vole, neće vam teško pasti ni moguće pogreške ni nesavršenosti na vjenčanju.

malo-vjencanje-stres

Izvor: brideaccess.com

Malo vjenčanje – manji troškovi!

Mali broj uzvanika znači i manje troškove organizacije vjenčanja!

Imajte na umu da cilj vjenčanja nije potrošiti svu ušteđevinu ni dizati kredit, već proslaviti vašu ljubav. A malo vjenčanje upravo je savršen izbor za to. 😊

Manji broj uzvanika podrazumijeva i rezervaciju manjeg prostora, manje cvijeća za dekoraciju, ali i manje hrane i pića. Naravno, neki će troškovi ipak ostati isti poput frizure, šminke, vjenčanice ili odijela.

Malo vjenčanje je okupljanje najdražih osoba

Velik broj mladenaca na svoje vjenčanje poziva prijatelje koje nisu vidjeli godinama ili pak osobe koje uopće ni ne poznaju, poput prijatelja njihovih roditelja.

Upravo su mala vjenčanja odlična prilika da na svoje vjenčanje pozovete samo one osobe s kojima se zaista družite, kojima je zaista stalo do vas i do vaše sreće. Osim toga, u krugu takvih osoba lakše ćete se opustiti, ali i moći posvetiti dovoljno vremena svakom uzvaniku.

malo-vjencanje-najdraze-osobe

Izvor: junebugweddings.com

Malo vjenčanje ne znači da manje vrijedite

I malo vjenčanje je vjenčanje, zar ne?

Ne brinite, malo vjenčanje ne znači da manje vrijedite ili da nemate dovoljno novaca za veliko vjenčanje. To jednostavno znači da imate jasne planove oko trošenja novca, ali i da ste dovoljno hrabri da sami odlučite s kakvim ćete se ljudima okružiti na vaš najposebniji dan. 😊

Ono što je zapravo najbitnije je da se vas dvoje volite. Vjenčanje je samo korak u vaš novi život koji tek sada počinje. 😊

Share on facebook
Share on whatsapp

Posljednje objave

Kategorije

Tagovi

Oglasi

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se