Profesionalci, želite surađivati s nama? Evo prilike!

suradnja

Portal Princeza.hr specijalizirani je portal samo za vjenčanja koji postoji od siječnja 2019. godine, otkad na mjesečnoj bazi bilježimo stalni porast čitatelja. Naravno, to ne bi bilo moguće bez svakodnevnog pisanja i objavljivanja aktualnih tema iz svijeta vjenčanja.

Moramo vam priznati, baš se jako ponosimo što smo do sada kreirali PREKO 600 članaka!

Naša upornost i marljivi rad doveli su nas do toga da smo samo u lipnju 2020. imali čitanost portala 26.600+, da, unatoč tome što se svi borimo s #korona izazovom!

Zašto vam o svemu tome pišemo?

Zato što smo primijetili, a vjerujemo da ste i vi, kako se u posljednja četiri mjeseca dobar dio poslovanja preselio na internet. To znači da se smanjio posjet salonima vjenčanica, smanjio se posjet zlatarama, a o odgađanju i otkazivanju proslava vjenčanja da ni ne govorimo!

Nemojmo se zavaravati, ovo je vjerojatno najteže razdoblje koje je svadbena industrija imala u svojoj bližoj povijesti.

Kako vam možemo pomoći?

Oni koji nas redovito prate znaju da smo u vrijeme kada je gospodarstvo stalo zainteresiranima dali mogućnost da se besplatno promoviraju na našem portalu.

U međuvremenu smo razvili naša ČETIRI PROMO PAKETA, a birati možete ovisno o tome koliko ste ozbiljan dobavljač proizvoda i usluga za vjenčanja.

  • BASIC paket namijenjen je dobavljačima početnicima u organizaciji vjenčanja.
  • SILVER paket namijenjen je manjim poduzećima (obrtnima, tvrtkama, freelancerima kreativcima) koji se bave vjenčanjima.
  • GOLD paket je naš najpopularniji paket namijenjen svima koji se na tržištu žele predstaviti kao profesionalci.
  • PLATINUM paket namijenjen je profesionalcima koji žele VIŠE.

Saznajte više o paketima i javite nam se za suradnju jer situacija je takva da je svaka vidljivost na tržištu u ovom trenutku važna za vaše poslovanje.

Vaš Princeza.hr tim

Izvor naslovne fotografije: fauxels from Pexels

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se