Capak primio stotinjak mailova ljutih mladenki. Hoće li zaista Civilni stožer OPET zabraniti vjenčanja?

ljute-mladenke

Jučer su u Hrvatskoj zabilježene 53 novooboljele osobe od koronavirusa. Nije prvi put, nije najveći broj, pa nas sama informacija ne bi toliko trebala brinuti.

No, nažalost, čak 12 novooboljelih osoba povezuje se sa svadbom u Splitu. Ti je razlog zašto se počelo šuškati u javnosti i pisati u medijima o mogućnosti da Stožer ponovo zabrani svadbene proslave.

Ne brinite, nećemo se vratiti u travanj

Ipak, onaj tko je dobro slušao čuo je da Capak i Stožer nikada nisu rekli da će vjenčanja zabraniti.

Možda će neki zaključiti, Civilni stožer želi da naučimo živjeti s koronom i odgovorno se ponašati. No pravi razlog zašto neće zabraniti svadbena okupljanja zapravo leži u opasnosti za gospodarstvo. Hrvatsko gospodarstvo već je pretrpjelo veliku štetu, osobito event industrija, a dođe li ponovo do stopiranja domaćeg gospodarstva, mnoge sale za svadbu, organizatori vjenčanja, baš kao i zlatarne, frizerski saloni i make-up artisti, nažalost bi mogli staviti ključ u bravu.

Nekim mladenkama ovo je ipak razlog za paniku

Mladenke je ipak uhvatila panika, a mi ćemo samo nadodati – s pravim razlogom. Osobito ako ste planirali na vjenčanje pozvati rodbinu iz susjedne BIH ili Srbije, gdje također na dnevnoj bazi raste broj novooboljelih od korone.

Razloga za paniku imaju i svi budući mladenci koji svoj najvažniji dan na svijetu žele proslaviti u većem društvu, od recimo 300 osoba. Civilni stožer vjerojatno neće zabraniti proslave, ali ima pravo ograničiti broj sudionika na istima.

Stotinjak mailova ljutih mladenki zato je itekako poslano s razlogom. Vjerujemo da dobar dio njih ne želi ponovo odgađati svoj dan, nakon što su neke od njih već odgodile vjenčanje s proljeća na ljeto. A pogotovo vjerujemo da ne žele zvati dvije trećine svojih gostiju i reći im da, eto, ne mogu prisustvovati proslavi vjenčanja jer nisu na listi najvažnijih gostiju.

Drage mladenke, možda da zamolite Capaka za takve telefonske razgovore s vašim gostima?

Share on facebook
Share on whatsapp

Posljednje objave

Kategorije

Tagovi

Oglasi

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se