5 savjeta za uštedu prilikom kupovine muškog vjenčanog odijela

usteda-musko-vjencano-odijelo

Iako vjenčanje samo po sebi iziskuje mnogo troškova, postoje stvari na kojima možeš uštedjeti. Primjerice, možeš angažirati jeftiniji bend. No kako je upravo on zaslužan za dobru atmosferu na vjenčanju, vjerujemo da ne želiš riskirati s time.

Što kažeš na ideju da pokušaš uštedjeti na vjenčanom odijelu? Možda ti na prvu ne zvuči primamljivo, no dopusti nam da ti objasnimo kako možeš uštedjeti, a opet izgledati baš onako kako si zamišljao. 😊

Muško vjenčano odijelo ili smoking?

Iako je smoking elegantniji od odijela, također je i mnogo skuplji. Želiš li uštedjeti prilikom kupovine, onda je odijelo svakako bolji izbor za tebe.

Ne brini, i vjenčano odijelo može biti veoma elegantno. Danas postoji velik broj različitih stilova i krojeva pa vjerujemo da ćeš pronaći vjenčano odijelo baš po svojoj mjeri.

Uz to, smoking zahtijeva isključivo nošenje bijele košulje, dok vjenčano odijelo možeš uskladiti s kojom god bojom košulje poželiš. 😊

smoking-vjencanje

Izvor: trendsettingfashions.com

Odabir vjenčanog odijela prilagodi stilu vjenčanja

Ako je vaše vjenčanje formalno, tada odaberi vjenčano odijelo po svom ukusu. S druge strane, održava li se vjenčanje u nekom manje formalnijem okruženju, poput plaže, košulja i laganije hlače bit će super odabir. Osim što će ti biti ugodnije, bit će i jeftinije u odnosu na vjenčano odijelo.

musko-vjencano-odijelo

Izvor: wanderingweddings.com

Budi otvoren za odabir različitih marki odijela

Pronašao si savršeno vjenčano odijelo, no nikako nisi zadovoljan njegovom cijenom? Savjetujemo ti da u tom slučaju tražiš dalje. Sigurne smo da je moguće pronaći slično odijelo po povoljnijoj cijeni.

Postoji velik broj vrhunskih dizajnera koji nisu toliko prepoznatljivi pa je njihova cijena vjenčanih odijela nešto niža što ne znači da je kvaliteta manja. 😊

Odaberi vjenčano odijelo koje ćeš moći ponovo nositi

Još jedan način da uštediš na vjenčanom odijelu jest da kupiš ono koje ćeš moći i kasnije nositi. Primjerice, na poslovne sastanke ili prigode poput vjenčanja ili krstitki.

Ovakav način razmišljanja možeš upotrijebiti i kod odabira cipela ili kravate. Sigurne smo da ne želiš izdvojiti novce za nešto što će ostatak života stajati i skupljati prašinu.

odijelo-vjencanje

Izvor: effortlesstyle.com

Iskoristi popuste za vjenčana odijela koji se nude

Kreneš li na vrijeme u potragu za vjenčanim odijelom, vrlo lako možeš naići na razne popuste. Izbjegavaj kupovinu vjenčanog odijela u periodima kada je najveća potražnja za njima, primjerice, neposredno prije maturalnih večeri ili krizmi.

U slučaju da tvoj otac, brat ili prijatelj također kupuje vjenčano odijelo, savjetujemo ti da zajedno odete u kupovinu jer postoji velika mogućnost da na taj način ostvarite popust.

Nadamo se da će ti ovi savjeti služiti te da ćeš uspjeti uštedjeti prilikom kupovine svog vjenčanog odijela. 😊

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se