5 stvari koje ne bi smjela raditi tjedan dana prije vjenčanja

5-stvari-koje-ne-bi-smjela-raditi-tjedan-dana-prije-vjencanja

Tvoj dan vjenčanja sve je bliže, a trema i nervoza sve su jače? U svom tom emotivnom košmaru, razmišljaš o nekim pothvatima u zadnji čas?

Kako se ne bi našla u situaciji da se kaješ zbog nekih svojih ludosti, popisale smo ti nekoliko stvari koje nikako ne bi smjela raditi u posljednji tren.

Nova boja kose ne dolazi u obzir!

Čak i ako imaš najbolju frizerku na svijetu, savjetujemo ti da ne bojaš svoju kosu tjedan dana prije vjenčanja. Zašto? Zato što nikad ne možeš znati kako će ti svježa boja pristajati, posebice ako si u posljednje vrijeme poduzimala neke druge akcije, poput odlaska u solarij.

bojanje-kose-tjedan-dana-prije-vjencanja

Vjerujemo kako se ne bi željela naći u situaciji da posljednji tjedan trčiš po frizerskim salonima i pokušavaš sanirati štetu. Osim što ćeš biti nezadovoljna svojim izgledom, stvorit ćeš si i nepotreban stres kojeg ionako već imaš sasvim dovoljno.

Ne pomišljaj na drastične promjene frizure tjedan dana prije vjenčanja

Razmišljaš li o drastičnoj promjeni frizure u zadnji čas, toplo ti preporučamo da to ne učiniš. Ne samo da će se struktura i stil tvoje kose promijeniti, već će se promijeniti i cjelokupan vjenčani look koji si planirala ostvariti.

Nakit ili možda ukras za kosu koji si odabrala prije ovog poteza, vjerojatno ti neće pristajati jednako kao s frizurom koju si prvotno odlučila nositi.

frizura-tjedan-dana-prije-vjencanja

Solarij – apsolutno ne!

Zapamti – tjedan dana prije vjenčanja nikako nije dobro za posjet solariju. Razloga su dva – odlazak u solarij može rezultirati neujednačenom bojom kože, a isto tako djelovati veoma neprirodno. Ako si te sreće da je tjedan dana prije vjenčanja sunčano i toplo, iskoristi to i uhvati malo sunca. Ne samo da ćeš izgledati ljepše, već ćeš se i osjećati bolje. 😊

Ne mijenjaj odabir šminke u posljednji čas

Odlučila si koju vrstu i boju šminke želiš imati, čak si ju isprobala i u posljednji čas pala ti je na um ideja da bi željela nešto sasvim drugo?

Savjetujemo ti da ipak ostvariš svoju prvu zamisao jer ipak već znaš kako ćeš izgledati. Ne kaže se uzalud „prva ideja je uvijek najbolja“.

Ne eksperimentiraj s novim proizvodima za lice

Za kraj, ono što također nije poželjno raditi tjedan dana prije vjenčanja je mijenjati rutinu njege kože lica. Zašto? Zato što može doći do alergijskih reakcija, isušivanja ili mašćenja kože, pojave akni ili mitesera te brojnih drugih nuspojava.

Ako ti je dosadašnja rutina dobra i ne izaziva nikakve reakcije, savjetujemo ti da je nastaviš koristiti.

I to je to! Nadamo se da ćeš uzeti u obzir ove savjete i suzdržati se od poduzimanja sličnih pothvata neposredno prije dana vjenčanja. I zapamti, sve odluke koje si donijela hladne i mirne glave svakako su bolje od ovih mogućih nepromišljenih odluka. 😊

Share on facebook
Share on whatsapp

Posljednje objave

Kategorije

Tagovi

Oglasi

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se