Saznaj koji slavni parovi prakticiraju otvoreni brak

Saznaj koji slavni parovi prakticiraju otvoreni brak

Već smo se mnogo puta uvjerili kako je život poznatih i slavnih u velikoj mjeri drugačiji od naših. Zato smo vam nedavno pisale o najbržim zarukama slavnih osoba, poput zaruka Khloe Kardashian i Lamara Odoma nakon samo dva tjedna veze!

Također smo vam pisale i o najkraćim brakovima slavnih, poput braka između Britney Spears i Jasona Alexandera koji je trajao samo 55 sati.

Osim brzih zaruka i kratkih brakova, slavni parovi poznati su i po prakticiranju otvorenih brakova.

Glumica Mo’Nique Hicks predložila je svom suprugu otvoreni brak

Mo’Nique i njezin suprug Sidney Hicks upoznali su se još u djetinjstvu. Njihovo prijateljstvo preraslo je s vremenom u ljubav pa su 2006. godine odlučili stupiti u tradicionalni brak.

Ideja o otvorenom braku bila je njezina jer je, kako kaže, željela imati sve na raspolaganju. Mo’Nique i Sidney uživaju u otvorenom braku i smatraju da je upravo on zaslužan za predivan odnos kakvom sada svjedoče. 

I pjevačica Dolly Parton uživa u otvorenom braku

Dolly i njen suprug Carl Thomas Dean stupili su u tradicionalni brak još 1966. godine. No Dolly je odmah jasno pokazala kako joj Carl neće biti jedini muškarac te da monogamija jednostavno nije za nju.

I suprugu Carlu je potpuno u redu da uz Dolly ima i druge žene. Ali Dolly ne želi znati kada je i s kim njen suprug, kao što ni Carl ne želi znati kada je i s kim njegova supruga.

Glumica Tilda Swinton u jednom je trenutku živjela sa suprugom i ljubavnikom

Vjerojatno već znaš kako je glumica Tilda vješta u skrivanju svog privatnog života od javnosti. No ono što nije mogla sakriti je brak sa škotskim umjetnikom Johnom Byrneom kao ni rođenje njihove zajedničke djece.

Godine 2004. u njezin je život sasvim neočekivano ušetao Sandro Kopp, poznati njemački umjetnik. Tilda i Sandro započeli su svoju vezu unatoč tome što je još uvijek živjela s Johnom. No to nije sve – Sandro se uselio u zajedničku kuću Tilde i Johna i njih su troje jedno izvjesno vrijeme živjeli zajedno! Na kraju se ipak John iselio iz njihova doma, ali su svi zajedno ostali u vrlo dobrim odnosima.

Will Smith i Jada Pinkett Smith – otvoreni brak je pozitivna stvar

Will i Jada svoju su ljubav okrunili prije 23 godine. Nekoliko godina nakon njihovog vjenčanja šuškalo se da ovaj slavan par prakticira otvoreni brak. Nagađanja su se pokazala istinitima kada je Jada odlučila javno progovoriti o tome. Will i Jada smatrali su kako je najvažnije od svega biti slobodan. 

View this post on Instagram

Jada on set Sweatin’ Mike Lowrey! 📷: @aidan

A post shared by Will Smith (@willsmith) on

I, što ti misliš o otvorenom braku? Smatraš li da je on čaroban sastojak sretnih parova? 😀

Izvor naslovne fotografije: Canva

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se