Lepršave vjenčanice ovog domaćeg brenda idealne su za ljetna vjenčanja

Klupko ljetnih vjenčanja polako se odmotava. Nalaziš li se u istom košu, vjerojatno se pitaš kako preživjeti vrtoglave temperature, vrućinu i zagušljivost na vjenčanju te istovremeno sačuvati besprijekoran vjenčani look. S druge strane, tu je i ono vječno pitanje što odjenuti, a da pritom bude ugodno, elegantno i pristojno.

Na pravom si mjestu jer u nastavku pišemo o Lukabu vjenčanicama kao stvorenima za ljetna vjenčanja!

Tko stoji iza poznatog brenda Lukabu

Iza luksuzne modne marke Lukabu stoji modna dizajnerica Marina Jerant, ujedno i kreativna direktorica samog brenda. Inače, ova Osječanka stvara moderne, unikatne i ručno šivane vjenčanice kojima nastoji istaknuti beskompromisnu ljepotu svake klijentice.

Zapravo, ime ovog brenda na modnoj sceni postalo je sinonim za eleganciju i prestiž, stoga ne čudi što upravo njezine vjenčanice odabiru brojne djevojke i žene diljem Hrvatske i Europe.

Spremna zaviriti u predivne kolekcije vjenčanica brenda Lukabu?

Mi jesmo!

Kolekcija vjenčanica Sevid 2019

Pitaš li se zbog čega su to vjenčanice ovog brenda idealne za ljetna vjenčanja, odgovor potraži u nastavku. Naime, kolekcija vjenčanica Sevid inspirirana je ni manje ni više već Mediteranom. Tako u istoimenoj kolekciji prevladavaju modeli vjenčanica A kroja koji naglašavaju struk mladenke, a istovremeno podižu grudi te otkrivaju dekolte. Vjenčanice su izrađene od najfinijih te izuzetno laganih materijala, poput čipke, mekog tila i lepršave svile, a sama kolekcija prepoznatljiva je po nježnim nijansama raznih nude tonova.

Uvjeri se sama .

Lukabu-vjencanice
Lukabu-vjencanice
Lukabu-vjencanice
leprsave-vejncanice

Limitirano izdanje nove lepršave kolekcije vjenčanica 2020

Ove je godine ovaj poznati hrvatski brend lansirao limitirano izdanje u čijoj se kolekciji nalazi pet laganih vjenčanica. Tako da, ako se udaješ u ljetnom terminu, bila bi prava šteta ne zaviriti u ovu novu kolekciju vjenčanica.

Zapravo, vjenčanice iz ove kolekcije izrađene su od slojeva svile, viskoze i čipke, a ručno ušiveni biseri i ljuskice detalji su koji podižu izgled cjelokupne vjenčanice. Ono što možemo reći za kraj je to da je bezbrižno plesanje u ovim laganim, lepršavim te istovremeno elegantnim ljetnim vjenčanicama zagarantirano.

leprsave-vjencanice
leprsave-vejncanice
vjencanice-za-ljetna-vjencanja
vjencanice-za-ljetna-vjencanja

P.S.: Vjenčanice možeš pronaći na adresi Trg Ante Starčevića 10, Osijek.

Izvor slika: lukabu.hr