Još kreativniji načini kako zaprositi djevojku

kako-kreativno-zaprostiti-djevojku

Ti i djevojka ste presretni i misliš da je došlo vrijeme da se spustiš na jedno koljeno i napokon je zaprosiš! Svi znamo da je to jedan od najromantičnijih trenutaka u svakoj vezi i da je važno da to napraviš kako treba. Želiš iznenaditi svoju dragu nečim posebnim, nečim kreativnim, želiš pustiti suzu kad vidiš njen izraz lica. Želiš da tu originalnu prosidbu prepričavate djeci, unucima, praunucima, svima koji budu htjeli slušati!

Već smo pisale o načinima prosidbe, no ovim kreativnim idejama sigurno ćeš očarati svoju bolju polovicu i zaslužiti njeno oduševljeno „da“!

Nostalgična prosidba

Ima li što romantičnije od toga da odvedeš djevojku na mjesto na koje ste išli na prvom spoju? Ili na mjesto na kojemu ste se prvi put poljubili? Možda je to restoran, park, neka predivna lokacija uz more. Što god bilo, iskoristi taj prostor kako bi podsjetio svoju buduću ženu na trenutak kada ste se zaljubili i kada ste se odlučiti prepustiti jedno drugome.

Pobrini se da okolnosti prilagodiš ovoj prilici. Bilo bi neodoljivo slatko kad bi unajmio nekoga da vam u blizini svira na akustičnoj gitari, pogotovo ako imate neku pjesmu koja vas povezuje ili koja je obilježila vaš prvi spoj. Također, moraš pripremiti i kratki govor za svoju dragu. Ne boj se biti iskren i emotivan, reći joj sve što ti leži na srcu, a možeš ubaciti i koju šalu kako bi razvedrio ovu svečanu priliku .

Prosidba s potragom

Ako ste ti i tvoja draga avanturistički tipovi i želiš da i vaše zaruke budu uzbudljive, nepredvidljive i brze, ovo je idealna ideja za tebe. Postavi za svoju djevojku veliku potragu u kojoj će je svaki trag voditi korak bliže prstenu. Kad napokon riješi sve zagonetke, ti je dočekaj na odredištu, spreman za veliko finale!

Ovo je odlična prilika da se oboje zabavite, a i da njeno uzbuđenje pomalo raste kako se bude približavala cilju! Tako će biti ekstra uzbuđena kad otkrije svoju nagradu .

Rođendanska ili blagdanska prosidba

Složit ćeš se s nama da svi obožavaju rođendane i blagdane! To je vrijeme darivanja i zajedništva, a ujedno i savršena prilika za zaprositi svoju djevojku. Uz kutijicu s prstenom pripremi i neku sitnicu koju tvoja draga obožava ili pak buket njenog najdražeg cvijeća. Vjeruj nam, nećeš pogriješiti!

Zračna prosidba

Odvedi svoju najdražu na romantični piknik izvan grada. Negdje gdje je nebo čisto i gdje znate da vam nitko neće smetati. U dogovorenom trenutku reci djevojci da pogleda prema nebu, gdje će letjeti tvoja prosidba. Dok ona pokušava pročitati natpis, izvadi prsten i uživaj u izrazu njenoga lica .

Iznenađenje na putovanju

Putovanja su odlične prilike za prosidbu zato što ste na odmoru oboje opušteni, veseli i posebno povezani jedno s drugim. Pobrini se da ste sami i da dane prije prosidbe provedete uživajući u zajedničkim aktivnostima kao što su romantične masaže za parove, ronjenje, jedrenje, ugodne večere uz svijeće, doručak u krevetu, što god vam je drago! Zatim isplaniraj gdje želiš zaprositi svoju buduću: u restoranu, na plaži, u hotelskoj sobi uz šampanjac… gdje god se osjećate najugodnije i osjetiš da je trenutak uistinu intiman i poseban. Tko zna, možda će to biti dok budete ležali na brodici usred mora.

Nadamo se da smo ti pomogle smisliti način na koji ćeš zaprositi svoju djevojku.

Izvor naslovne fotografije: Canva

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se