Nakon dvije godine veze zaručila se poznata glumica Emma Stone

Još jedno poznato vjenčanje s nestrpljenjem ćemo očekivati u sljedećoj godini jer se nedavno zaručio jedan slavni par. S kakvim je to dijamantom poznati pisac i producent izmamio osmijeh na lice svoje bolje polovice, otkrivamo ti za čas! 

Zaruke Emme Stone i Davea McCaryja i službeno su potvrđene 

Iako se o zarukama ovog para šuškalo još u travnju, kada je primijećeno da glumica nosi prsten koji je jako podsjećao na zaručnički, tek je sada službeno potvrđeno da je Dave McCary zaprosio svoju djevojku. 

Naime, Dave je objavio ove sretne vijesti, gdje drugdje nego na društvenim mrežama. Točnije, na svom Instagram profilu podijelio je fotografiju na kojoj sa svojom odabranicom pozira nasmijan. Dok pak je prekrasan prsten u prvom planu.

Iako je u opisu objavljene fotografije naveo samo emotikon srca, svima je bilo jasno o čemu se radi. Ipak njihovi osmijesi i sjaj bisera koji je okružen sitnim dijamantima govore više od 1000 riječi. 

Emma-Stone
Izvor: Instagram profil – Dave McCary

Ovaj prsten dizajnirao je japanski dizajner Yoshinobu Kataoka, a isti je moguće nabaviti online na web stranici catbirdnyc.com, navodi Harper’s Bazaar. Cijena prstena iznosi 4.780 dolara, a sve detalje o ovakvom prstenu možeš saznati klikneš li na priloženi link.

Od trenutka kada su se upoznali, Emma i Dave su nerazdvojni 

Emma Stone i Dave McCary u vezi su dvije godine, a upoznali su se na setu showa Saturday Night Live za koji Dave radi. Prije Davea, Emma Stone je bila u vezi s glumcem Andrewom Garfieldom s kojim je 2015. godine prekinula četverogodišnju vezu.

Iako je ovaj slavni par vrlo tajanstven kada je u pitanju njihov privatni život, budi sigurna da ćemo te na vrijeme obavijestiti u kakvoj će vjenčanici oskarovka i zvijezda filma “La La Land” zablistati . Naravno, da ćeš tada doznati i sve detalje njihovog čarobnog vjenčanja!

Izvor naslovne slike: elitedaily.com

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se