Poznat je datum vjenčanja princeze Beatrice i Edoarda Mapellija Mozzija

vjencanje-princeze-Beatrice

Već smo pisale da se sprema vjenčanje između princeze Beatrice i Edoarda Mapellija Mozzija, no sada je konačno poznat datum njihovog vjenčanja. Naime, unuka kraljice Elizabete II. i njen odabranik sudbonosno „da“ izreći će u petak, odnosno 29. svibnja 2020. godine 😉.

Datum vjenčanja princeze Beatrice i Edoarda već dva put pomaknut

Iako je zbog skandala u koji je upleten njen otac, princ Andrew, datum vjenčanja već dva puta pomaknut, čini se da mladenci mogu započeti s planiranjem vjenčanja. Naime, on je pomaknut zbog njegovog prijateljstva s pedofilom Jeffreyjem Epsteinom te skandala s maloljetnicama, no sada ga je odobrila i kraljica Elizabeta II. Tako da će se vjenčanje 31-godišnje princeze Beatrice i 37-godišnjeg Edoarda održat u kraljevskoj kapelici St. James’s Palace, a privatno primanje u prekrasnim vrtovima Buckinghamske palače, stoji u službenom priopćenju dvora.

princeza-Beatrice-vjencanje
Izvor: Instagram profil – The Royal Family

Na istoj lokaciji, 2011. godine, vjenčali su se i princ William i Kate Middleton, a kakvim je to prstenom Edoardo iznenadio Beatrice prisjetiti ćemo se u nastavku.

Zaruke princeze Beatrice i Edoarda Mapellija Mozzija

Dakle, talijanski biznismen Edoardo Mapelli Mozzi zaprosio je Beatrice u rujnu prošle godine tijekom njihovog boravka u Italiji, a vrijednost prekrasnog dijamanta kojeg joj je darovao procjenjuje se na 100 tisuća britanskih funti.

Nas je očarao na prvu, a tebe?

princeza-Beatrice-prsten
Izvor: insider.com

Ovi poznati parovi vjenčali su se istog datuma

Još neki poznati parovi isti su datum odabrali za svoje vjenčanje. Jedna od najpoznatijih supermodela 90-ih, Cindy Crawford i njen suprug Rande Gerber vjenčali su se 29. svibnja 1998. godine. Engleska pak glumica Tamzin Outhwaite i njezin bivši suprug Tom Ellis sudbonosno „da“ izrekli su 2006. godine, a glumac Topher Grace i njegova odabranica Ashley Hinshaw 2016. godine.

Budući da se radi o proljetnom vjenčanju, jako smo znatiželjne hoće li princeza Beatrice slijediti trendove i odabrati neku od vjenčanica iz proljetne kolekcije dizajnera. Bilo kako bili, u svakom ćemo ti slučaju javiti! 😊

Izvor naslovne slike: instyle.com