Priprema se vjenčanje princeze Beatrice

Već si sigurno primijetila koliko volimo pisati o bajkovitim vjenčanicama, vjenčanoj usklađenosti te raskošnim i glamuroznim vjenčanjima. Kako smo načule novosti vezane uz novo kraljevsko vjenčanje, odlučile smo ih odmah podijeliti s tobom.

Saznaj o čemu se radi!

Vjenčanje princeze Beatrice i njenog odabranika Edoarda

Naime, prema riječima britanskih medija, princeza Beatrice počela je s pripremama za svoje vjenčanje, a njeni bliski izvori otkrili su da bi se ono moglo održati krajem ove ili početkom sljedeće godine.

Image
Izvor fotografije: Sarah Ferguson

Princeza Beatrice svoje sudbonosno da izreći će direktoru tvrtke koja se bavi nekretninama ‘Banda Property’ – Edoardu Mapelliju Mozziju, a kako doznajemo par se upoznao i ludo zaljubio na vjenčanju njene sestre Eugenie. Kakva prelijepa priča, zar ne?

Inače, vjenčanje princeze Eugenie i Jacka Brooksbanka održalo se prošle godine u listopadu, a lijepa je princeza za kumu odabrala svoju sestru Beatrice. Sigurne smo da će Beatrice uz pomoć sestrinih savjeta na dan svog vjenčanja zablistati poput prave princeze, baš kao i Eugenie .

Svoju sreću budući mladenci ne skrivaju, a kako ostatak života žele provesti zajedno, Edoardo se već preselio k Beatrice. Dakle, u njen apartman u palači St. James.

Nestrpljivo očekujemo ovo bajkovito vjenčanje. Budi sigurna da ćemo detaljnije pisati o istome, krajem ove ili početkom sljedeće godine.

Izvor naslovne fotografije: Instagram profil edomapellimozzi