Najčešće pogreške na medenom mjesecu

Najčešće pogreške na medenom mjesecu

Medeno putovanje dolazi kao šlag na tortu nakon iscrpne organizacije vjenčanja. Ma tko se samo ne bi htio isključiti na nekoliko tjedana i uživati punim plućima na nekoj udaljenoj ili egzotičnoj destinaciji? Ni mi ne pokušavamo pronaći suprotan odgovor, već smo se bacile na posao i popisale nekoliko savjeta koji će tebi i dragom omogućiti da uistinu napunite baterije do kraja!

Predahnite nakon vjenčanja

Sigurni smo da ni ti, a ni tvoj odabranik prvih nekoliko dana medenog mjeseca ne želite provesti odmarajući se od dalekog puta ili svadbe koja je trajala do sitnih jutarnjih sati, zar ne? Stoga kako bi na vaše medeno putovanje krenuli odmorni i spremni za istraživanje novih destinacija, nekoliko dana nakon svadbe iskoristite za lijeno opuštanje.

Ne trebate cijeli ormar

Znamo da idete na medeno putovanje i da tamo želite izgledati lijepo i otmjeno, no ipak ne pretjerujte s prtljagom. Ponesite samo ono nužno, odnosno ono što ćete uistinu i nositi, a ne samo pakirati i raspakiravati po povratku.

pogreske-na-medenom-mjesecu
Izvor fotografije: freepik.com

Istražite smještaj u kojem ćete odsjesti

Prije rezervacije samog hotela ili apartmana dobro istražite sve dostupne informacije, proučite recenzije korisnika, pregledajte slike hotela ili apartmana i provjerite udaljenost do plaže, turističkog grada u blizini i slično. Ipak ćete za putovanje izdvojiti dosta novaca, zato se vrijedi dobro pripremiti.

Otputujte u „pravo vrijeme“

Najviše što novopečeni supružnici žele na medenom mjesecu jest uživati u zaljubljenom pogledu ili zagrljaju svoje bolje polovice, zato imajte na umu vrijeme putovanja kako bi izbjegli one datume kada su blagdani, praznici ili neki drugi datumi koji se najčešće spajaju za godišnji odmor.

Medeno putovanje popunite zanimljivim sadržajem

Iako većina parova odabire sunčane destinacije s predivnim plažama, imajte na umu da izležavanje na plaži nije jedina aktivnosti vašeg medenog putovanja. Mi vam savjetujemo okušati se u ronjenju, vožnji balonom, bungee jumpingu ili nečim trećem što još niste isprobali. Ipak ćete ovo iskustvo pamtiti za života!

Izvor naslovne fotografije: Canva

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se