Kako ukomponirati disco kugle u vjenčanje?

Sigurne smo da se među našim čitateljicama nalaze i one djevojke koje toliko obožavaju blještave disco kugle da će ih ukomponirati i u svadbenu dekoraciju! Ipak su disco kugle s razlogom sinonim za dobru zabavu kakva bi i trebala biti na ama baš svakom vjenčanju. Njihova popularnost seže još od 1920-ih godina, a zahvaljujući njihovom čarobnom osvjetljenju i različitim veličinama, danas ih mladenci mogu kombinirati na različite načine .

Škicnule smo na Pinterest, tako da ti u nastavku izdvajamo kreativne ideje koje može primijeniti na svom vjenčanju.

#Inspiracija 1

Tko kaže da disco kugle ne mogu krasiti pozivnice? Iako one neće biti toliko glamurozne i sjajne kao prave disco kugle, djelovat će moderno u to ne sumnjaj.

disco-kugle-na-vjencanju
Izvor: etsy.com

#Inspiracija 2

Kako uzvanicima vjenčanja u sjećanju najviše ostaje ona fotografija koju im mladenci poklanjaju, ne bi bilo loše jednu takvu fotografiju začiniti disco kuglom. Vjeruj nam djelovat će vrckavo i zabavno.

disco-kugle
Izvor: kinflower.com

#Inspiracija 3

Disco kugle na ubrusima? Da, zašto ne? Odlučiš li se za disco tematsko vjenčanje, one će se savršeno stopiti s temom.

ubrusi-vjencanje
Izvor: etsy.com

#Inspiracija 4

Da bi se zahvalila uzvanicima na podršci koju su ti pružili prije i na samo vjenčanje, za poklon zahvale odaberi mini disco kugle koje možeš kombinirati s porukom zahvale.

Izvor: packedparty.com

#Inspiracija 5

Kako danas postoje različite dimenzije i oblici vaza, zašto ti ne bi odabrala onu u disco stilu?

cvijece
Izvor: abubblylife.com

#Inspiracija 6

Već smo nekoliko puta spomenule da pozadine za fotografiranje postaju sve popularnije. Ma kako i ne bi bile kada je to glavni kutak kojeg kako mladenci, tako i uzvanici koriste za pravljenje fotki za pamćenje. Zato umjesto cvijećem, balonima ili tkaninom, pozadinu za fotografiranje ukrasi disco kuglama.

pozadina-za-slikanje
Izvor: icehouselouisville.com

#Inspiracija 7

Bilo da se radi o visećim instalacijama ili disko kuglama koje će krasiti svadbene stolove, dobro će izgledati u kombinaciji s cvijećem, zato razmisli i o ovom prijedlogu.

dekoracija
Izvor: carlyraeweddings.com

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se